Libnet.ro
UNICEF

23:45

Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Playtech Playtech,
Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Sophie Turner este o actrita cunoscuta pentru rolul ei, Sansa Stark, in premiatul serial de drama a celor de la HBO, Game of Thrones. Personajul este o tanara nobila proeminenta in serial, fiica cea mai mare a Lordului Eddard Stark, seful House Stark. Sansa Stark, mamica pentru prima oara Sophie Turner s-a nascut pe 21 . continuă pe Playtech

Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider. Actrita din filmul Sissy a fost marea lui iubire

Poveste impresionanta de dragoste! Cum a reusit sa o cucereasca Alain Delon pe Romy Schneider? Acesta abia daca si-a putut lua ochii de la actrita din filmul Sissy cand a vazut-o prima oara. Poveste de iubire ca-n basme. Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider? Alain Delon si Romy Schneider s-au cunoscut in anul .

A murit Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului. Avea 104 ani

Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului a murit la varsta de 104 ani. Celebra actrita si-a gasit sfarsitul in Paris. Actrita a mai jucat in filme precum: Aventurile lui Robin Hood, Mostenitoarea si serialul Nord si Sud. Olivia de Havilland, celebra actrita din filmul Pe aripile vantului, a murit. Avea 104 .

Bitcoin a depasit pragul unitar de 10.000 de dolari pentru prima oara de la inceputul lunii iunie

Bitcoin a depasit duminica pragul de 10. 000 de dolari pe unitate, pentru prima oara de la inceputul lunii iunie, dupa ce timp de mai multe saptamani a evoluat intr-o marja stransa.

Fotografia prin care Agnieszka Radwanska anunta o mare schimbare din viata ei

Fosta jucatoare de tenis Agnieszka Radwanska, in varsta de 31 de ani, a devenit mama, ea dand nastere unui baietel, noteaza wtatennis. com.

Care este televiziunea la care Gina Pistol a aparut pentru prima data. Totul s-a intamplat dupa ce s-a mutat in Bucuresti

Gina Pistol se bucura de o cariera de succes in televiziune si a devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din tara. insa, lucrurile nu au stat asa intotdeauna pentru ea. Ceea ce a.

Cum arata in tinerete Olivia de Havilland, actrita din Pe aripile vantului

Actrita Olivia de Havilland, cunoscuta pentru rolul lui Melanie Hamilton din Pe aripile vantului s-a stins din viata la onorabila varsta de 104 ani. De o frumusete rapitoare in tinerete, femeia a.

Actrita din Romania care a ajuns sa isi doreasca sa moara: Am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. O vedem in fiecare zi la TV, insa traieste o drama cumplita

Toata lumea o cunoaste pe actrita Natasa Raab sau Coana Chiva din reclama la produse lactate. Din nefericire, verva si buna dispozitie pe care le emana la TV sunt de domeniul trecutului. Acum cateva luni, actrita a dezvaluit ca isi doreste sa moara din cauza tristetii si a bolii grave de care sufera.

Viorica si Ionita de la Clejani, avere fabuloasa din muzica. Cati bani cereau pentru un eveniment inainte de pandemie

Viorica si Ionita de la Clejani sunt unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati lautari din Romania si inainte de pandemia de COVID-19 aveau evenimente pe banda rulanta, iar sumele pe care le cereau nu erau deloc de neglijat. La popularitatea lor au contribuit si numeroasele aparitii TV, acolo unde au vorbit de fiecare data deschis despre viata lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )