Libnet.ro
UNICEF

01:05

O actrita din Romania cere daune pentru un diagnostic gresit VIDEO

Antena3 Antena3,
O actrita din Romania cere daune pentru un diagnostic gresit VIDEO

O actrita de origine romana stabilita la New York cere justitiei americane sa-i faca dreptate, pentru ca nu mai poate avea copii din cauza unui diagnostic gresit. Mihaela Mihut, de 44 de ani, sustine ca ar. continuă pe Antena3

Spitalele din Romania, un pericol pentru pacienti. Vezi imagini cu camera ascunsa

Unele spitale din Romania au devenit un pericol pentru pacienti. Oamenii spun ca pleaca mai bolnavi decat atunci cand s-au internat. Si nu este de mirare deloc. Toaletele sunt, in unele cazuri, adevar.

Egiptul a cumparat 235.000 de tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat 235. 000 de tone de grau din Romania si Rusia pentru a produce paine la preturi subventionate, transmite Reuters.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Mediafax. Thomas Muller, vicepresedintele LukOil, a atras atentia ca ar putea fi puse sub sechestru active in valoare de 2,2 miliarde de euro, inclusiv conturi bancare din Marea Britanie si Olanda.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Lukoil vrea sa implice UE in dosarul de evaziune fiscala din Romania

Grupul petrolier rus Lukoil a solicitat ajutorul Comisiei Europene pentru a putea raspunde la acuzatiile de spalare de bani si evaziune fiscala aduse rafinariei sale din Romania, a declarat ieri unul dintre directorii Lukoil, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Revolutia digitala: Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala?

Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala? O scurta privire in trecut prin lentila prezentului este suficienta pentru a constientiza ceva ce ni se pare deja normalitate.

Egipt a cumparat 235.000 tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat din Romania si Rusia 235. 000 de tone de grau. Cu aceasta cantitate se va produce paine la preturi subventionate. Vicepresedintele GASC.

Sat plutitor in Banat: Prima statiune lacustra din Romania va fi construita pe Clisura Dunarii (VIDEO)

Un complex de casute asezate pe piloni in mijlocul apei se construieste la Berzasca, in judetul Caras-Severin, pe Clisura Dunarii, devenind primul sat lacustru din Romania. Cele 30 de locuinte sunt destinate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )