Libnet.ro
UNICEF

08:30

Actrita Ema Vetean a incetat din viata la 38 de ani. Familia a acceptat sa-i doneze organele. Ema salveaza cinci vieti

Antena3 Antena3,
Actrita Ema Vetean a incetat din viata la 38 de ani. Familia a acceptat sa-i doneze organele. Ema salveaza cinci vieti

Teatrul romanesc este lovit de o noua tragedie. O actrita tanara, talentata a incetat din viata. Ema Vetean era actrita la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si avea 38 de ani. Doar 38 de. continuă pe Antena3

Doliu la Teatrul National din Sibiu. Actrita Ema Vetean a murit, la doar 38 de ani, in urma unui tragic accident rutier

Ema Vetean, actrita a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu, a incetat din viata, luni, 28 octombrie. Actrita ramane insa in memoria iubitorilor teatrului, din SIbiu si nu numai, prin rolurile sale memorabile.

O noua TRAGEDIE zguduie lumea teatrului romanesc: O mare actrita A MURIT, la doar 38 de ani! A traversat neregulamentar si fost SPULBERATA de o masina! Familia ii va dona ORGANELE... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea teatrului romanesc! Actrita Ema Vetean, de la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu, a incetat din viata, luni, 28 octombrie.

Theodor Stolojan si Petre Roman, surprinsi in plina strada. Ce fac cei doi, dupa ce au iesit din viata politica

Theodor Stolojan, prim-ministru al Romaniei din partea FSN intre 1991 si 1992, si Petre Roman, prim-ministru al Romaniei intre 1989 si 1991, au fost surprinsi in plina strada. Cu totii stim ca au iesit de ceva vreme din viata politica, dar ce fac acum? Theodor Stolojan si Petre Roman au fost surprinsi de fotoreporteri Economistul .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )