Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce actrita o va interpreta pe printesa Diana in sezoanele 5 si 6 din The Crown

Adevărul Adevărul,
Ce actrita o va interpreta pe printesa Diana in sezoanele 5 si 6 din The Crown

Actrita Elizabeth Debick va interpreta rolul printesei Diana in sezoanele 5 si 6 ale serialului The Crown. Productia Netflix a urmarit povestea familiei regale pe mai multe perioade, incepand cu sfarsitul anilor 40 si inceputul anilor 50. continuă pe Adevărul

Cine sunt actorii din The Crown, sezonul 5

Nu s-a lansat inca nici sezonul 4, insa fanii The Crown asteapta cu nerabdare deja sa afle informatii despre sezonul cu numarul 5 al indragitului serial. Iata ce actori se vor alatura distributiei! .

8 ocazii cand Meghan Markle s-a imbracat precum Printesa Diana

Meghan Markle si Printesa Diana nu au in comun doar dragostea fata de Printul Harry. Vezi aici 8 ocazii in care Meghan s-a imbracat precum regretata Lady Di.

Acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Printesa Diana inainte sa moara

Printesa Diana a murit intr-un accident de circulatie rutiera in tunelul stradal numit Pont de lAlma din Paris, impreuna cu Dodi Al-Fayed si cu seful securitatii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul,.

Ce se stie despre sezonul 4 al serialului The Crown

Fanii serialului The Crown asteapta cu nerabdarea lansarea sezonului cu numarul 4 al productiei ce urmareste povestea Familiei Regale din Marea Britanie. Afla tot ce se stie in prezent despre acest nou sezon! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )