Libnet.ro
UNICEF

05:30

Actuala tulpina virala a coronavirusului este mai infectioasa decat versiunea originala - studiu

Hotnews Hotnews,
 Actuala tulpina virala a coronavirusului este mai infectioasa decat versiunea originala - studiu

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China, fapt care o face sa fie probabil mai contagioasa in randul comunitatilor, desi acest detaliu nu a fost deocamdata confirmat, potrivit unui studiu publicat joi in revista Cell si citat de AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS: Actuala tulpina virala este mai infectioasa decat versiunea originala

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China.

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: Este mai rau decat pandemia

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca este mai rau chiar si decat pandemia de coronavirus. Social-democratii ii reproseaza Executivului liberal ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%.

Nou studiu despre coronavirus: Imunitatea la COVID-19 este mai mare decat au aratat testele de anticorpi

Noile cercetari efectuate de Karolinska Institutet si Karolinska University Hospital arata ca multe persoane cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatice au format asa-numita imunitate mediata de celulele T la no.

Virusul a suferit mutatii importante: de ce actuala tulpina este mai infectioasa decat cea initiala

Noul virus inca infecteaza foarte multi oameni in fiecare zi, iar acest lucru s-ar putea datora si faptului ca vorbim despre o tulpina mai agresiva, formata in urma mutatiilor.

Un director de la stat sustine ca a platit pentru jumatate de apartament in Florida mai putin decat pentru o garsoniera in Timisoara

Seful societatii de administrare a pietelor din subordinea Primariei Timisoara si-a trecut in ultima declaratie de avere achizitia unui apartament in Florida. Directorul de la Piete sustine ca pretul pe care l-a platit pentru jumatate din apartamentul din Florida este mai mic decat al unei garsoniere in Timisoara.

Caz revoltator in Alba. O femeie a primit timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvea in mod legal. Functionarul care a gresit, a decedat intre timp

O femeie din Alba, care s-a pensionat in urma cu 16 ani, a primit in tot acest timp o pensie mai mica decat i se cuvenea. Nedreptatea a fost descoperita dupa un control al Casei Nationale de Pensii la Casa de Pensii Alba.

OMS: Ceea ce este mai rau urmeaza sa vina

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat ca, in ceea ce priveste pandemia de coronavirus, ceea ce este mai rau urmeaza sa vina.

OMS: Aproape o treime din esantioanele COVID-19 prezinta mutatie

Aproape 30% din datele de secventiere a genomului din esantioane de virus COVID-19 colectate de Organizatia Mondiala a Sanatatii au aratat semne de mutatie, dar nu exista dovezi ca a dus la o boala mai severa, a declarat vineri un oficial de top al OMS, potrivit Reuters. Actuala tulpina virala a coronavirusului este mai infectioasa decat versiunea originala - studiu.

Bolile scolii romanesti, mai vechi decat COVID-ul

Am asistat la cea mai mica rata de promovare a examenului national de Bacalaureat, 62,9%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )