Libnet.ro
UNICEF

17:16

Acum il poti diseca pe Donald Trump si il poti folosi pe post de cobai in Surgeon Simulator

Playtech Playtech,
Acum il poti diseca pe Donald Trump si il poti folosi pe post de cobai in Surgeon Simulator

In principiu, ar trebui sa stiti ca Surgeon Simulator nu este neaparat un simulator autentic de chirurgie, dar daca nu era evident, va puteti apuca sa faceti experimente pe Donald Trump. Mai sunt foarte putine sanse ca Donald Trump sa nu fie candidatul republican la presedintia statului american. Din acest motiv, foarte multe persoane de []. continuă pe Playtech

Cum il poti diseca pe Donald Trump si il poti folosi pe post de cobai

In principiu, ar trebui sa stiti ca Surgeon Simulator nu este neaparat un simulator autentic de chirurgie, dar daca nu era evident, va puteti apuca sa faceti experimente pe Donald Trump. Mai sunt foarte putine sanse ca Donald Trump sa nu fie candidatul republican la presedintia statului american. Din acest motiv, foarte multe persoane de [].

Confruntari violente in SUA: Peste o mie de contestatari ai lui Donald Trump i-au atacat pe sustinatorii magdatului (VIDEO)

Confruntari violente intre sustinatorii si contestatarii lui Donald Trump la un miting politic al republicanului. Aproximativ 1. 000 de activisti anti-Trump s-au strans in fata centrului de.

Donald Trump si-a transferat marcile Trump intr-o companie din paradisul fiscal Delaware, pentru taxe mai mici

Donald Trump, aflat in plina campanie electorala, si-a transferat zeci din cele mai valoroase active, marcile Trump, care reunesc de la hoteluri la terenuri de golf, intr-o noua companie inregistrata in paradisul fiscal american Delaware, pentru a plati taxe mai mici, scrie Bloomberg.

Senatorul John McCain, daca Donald Trump este ales presedintele SUA: Avem un Congres. Avem o Curte Suprema. Noi nu suntem Romania

Statele Unite vor ramane un stat de drept daca Donald Trump ajunge presedinte, in pofida opiniilor unor experti, apreciaza senatorul John McCain, care afirma ca noi nu suntem Romania, relateaza New York Times.

Alegeri SUA 2016. Paul Ryan s-a dat de partea lui Donald Trump

Presedintele Camerei Reprezentantilor, Paul Ryan, si-a anuntat joi sprijinul pentru Donald Trump, favorit la obtinerea investiturii republicane pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie. Ryan, un lider al elitei republicanilor, le-a cerut politicienilor conservatori sa fie uniti in spatele prezidentiabilului, oricine ar fi acesta, scrie ABC.

Alegeri SUA 2016. Obama intra in batalia impotriva lui Donald Trump

Presedintele SUA, democratul Barack Obama, si-a intetit tirurile critice la adresa candidatului republican pentru Casa Alba, Donald Turmp, pe care il considera total nepregatit pentru o asemenea functie. Mai mult, Obama a declarat ca liderii lumii sunt nauciti de posibila nominalizare a lui Donald Trump drept candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA.

Justitia americana ar putea incepe urmarirea PENALA impotriva lui Donald Trump. Ce acuzatii i se aduc

Justitia americana a publicat noi documente despre universitatea fondata de Donald Trump in 2004, care ii pot atrage in prezent acestuia urmariri penale pentru inselatorie.

Scoala de afaceri a lui Donald Trump, considerata o schema frauduloasa de fosti angajati

Trei fosti angajati ai scolii de afaceri detinute de Donald Trump au declarat in marturii juridice ca institutia era in fapt o fatada, minciuna totala si schema frauduloasa menita a atrage persoane vulnerabile, relateaza The Guardian si The New York Times.

Donald Trump isi deschide un HOTEL si un teren de GOLF in Scotia

Miliardarul american Donald Trump, care si-a asigurat practic nominalizarea Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba, a anuntat miercuri ca se va afla intr-o vizita in Marea Britanie pe data de 24 iunie.

Propaganda nord-coreeana, despre Hillary Clinton: O prostanaca! Donald Trump mai castiga un fan in persoana lui Kim Jong-un

Coreea de Nord il sustine pe Donald Trump pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Informatia a aparut pe un website de propaganda nord-coreeana. Potrivit articolului de pe site, Trump este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )