Libnet.ro
UNICEF

19:30

Acuzat de rasism, Donald Trump ataca un pastor de culoare: Detesta albii si politistii!

Hotnews Hotnews,
 Acuzat de rasism, Donald Trump ataca un pastor de culoare: Detesta albii si politistii!

Donald Trump l-a acuzat luni pe reverendul Al Sharpton, una dintre figurile marcante ale miscarii pentru apararea drepturilor persoanelor de culoare, ca este un escroc care detesta albii si politistii!, riscand noi acuzatii de rasism, dupa atacuri din week-end care au vizat un ales de culoare din orasul Baltimore, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, in fata unui sigiliu fals al presedintelui: ce spun conspiratiile

Donald Trump a tinut de curand un discurs in fata unei organizatii studentesti. Sigla prezidentiala din spate a fost insa departe de a fi cea originala. Cineva i-a facut o farsa presedintelui Statelor Unite ale Americii. Consecintele unui astfel de gest sunt in general grave, dar, de aceasta data, nu se cunoaste vinovatul. Evenimentul neobisnuit .

Donald Trump a decis inlocuirea lui Dan Coats, directorul agentiilor de informatii din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat duminica seara ca intentioneaza sa il nominalizeze pe John Ratcliffe pentru postul de director al Comunitatii serviciilor de informatii americane, inlocuindu-l astfel de Dan Coats, care a decis sa demisioneze, informeaza site-ul Axios. com si postul CNN, scrie Mediafax.

Boris Johnson si Donald Trump au discutat despre comert, Brexit si Iran

Premierul britanic Boris Johnson si presedintele american Donald Trump au convenit sa inceapa discutiile imediat ce Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, a declarat un reprezentant al Downing Street vineri, citat de Reuters.

`Voi face Britania mare din nou`, a spus Boris Johnson. Noul premier britanic a fost inspirat de presedintele american Donald Trump

Boris Johnson a promis, joi, ca va face din Marea Britanie cel mai bun loc de pe pamant, reluand astfel retorica patriotica a presedintelui american Donald Trump, in primul sau discurs de la investirea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )