Libnet.ro
UNICEF

11:00

ACUZAT CA SI-A AGRESAT SEXUAL FIICA: Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, arestat pentru 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ACUZAT CA SI-A AGRESAT SEXUAL FIICA: Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, arestat pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Asociatiei TATA, RETINUT: Barbatul este acuzat ca si-ar fi violat fiica de 10 ani. Instanta a respins, in iulie, solicitarea sotiei de stabilire a unui ordin de restrictie(VIDEO)

UPDATE:Sotia presedintelui TATA, Helen Draghici, a solicitat stabilirea unui ordin de restrictie in cazul lui Bogdan Draghici fata de fiica sa, dar instanta i-a respins cererea. Decizia a fost luata in l.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., in fata judecatorilor. Barbatul ar fi abuzat patru fetite

Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, unul dintre aparatorii drepturilor tatilor, a fost retinut in noapte de marti spre miercuri, pentru ca ar fi abuzat mai multi copii, printre care si pe fiica sa.

Presedintele Asociatiei T.A.T.A, acuzat de viol. Bogdan Draghici mai are la domiciliu o fetita, in mod nelegal

Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala, victima fiind.

Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame a consiliat-o pe sotialui Bogdan Draghici, retinut ca si-ar fi violat fiica

Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, Ana Maita, spune ca a colaborat, in perioada 2011-2015, cu alianta condusa de Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi agresat sexual fiica, la o campanie pentru combaterea discriminarii tatilor privind internarea alaturi de copii in spitale din tara. Totodata, ea arata ca, in urma cu doua luni, a consiliat-o pe fosta sotie a lui Draghici.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., arestat preventiv pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., acuzat ca si-a violat fiica de 10 ani

Unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai drepturilor familiei monoparentale a fost retinut noaptea trecuta pentru ca si-ar fi violat fiica de 10 de ani. Bogdan Draghici, cunoscut drept promotor al drepturilor.

Sotia presedintelui Asociatiei TATA a cerut ordin de restrictie, acum o luna, dar instanta a respins cererea

Pe 18 iulie, sotia lui Bogdan Draghici a cerut la Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti stabilirea unui ordin de restrictie in cazul presedintelui Asociatiei TATA fata de fiica sa. Instanta a respins, pe 22.

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )