Libnet.ro
UNICEF

16:15

Acuzatii de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Perchezitii in mai multe birouri

Antena3 Antena3,
Acuzatii de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Perchezitii in mai multe birouri

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie DGA) Galati, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta. continuă pe Antena3

Perchezitii DGA la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati

Ofiterii Directiei Generale Antocoruptie DGA) au descins, astazi, la Spitalul Judetean din Urgenta din Galati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fals si abuz in serviciu, potrivit unui comunicat de presa.

Perchezitii la Spitalul de Urgenta Galati. Mai multe birouri au fost sigilate, iar mascatii pazesc usile

Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre un dosar penal legat de achizitii publice ilegale. Perchezitiile sunt facute de ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecatoriei Galati.

O noua tentativa de rezolvare a crizei de medici la Spitalul Judetean Buzau. Bonusuri pentru doctorii din alte judete

Cea mai mare unitate sanitara din judet a scos, recent, la concurs nu mai putin de 17 posturi de medici. Pentru absolventii de medicina care vor opta sa aleaga unul dintre posturile scoase la concurs, autoritatile judetului le vor oferi un bonus de 2. 900 de lei, timp de sase luni, iar pentru cei din alte judete, se asigura si locuinta de serviciu.

Perchezitii intr-un dosar de uz de arma si santaj, cinci persoane fiind duse la audieri. Politistii au gasit la perchezitii mai multe sabii si cutite

Politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Romane si din judetul Timis, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie fac, miercuri, 12 perchezitii in judetul Timis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )