Libnet.ro
UNICEF

05:30

Acuzatii grave la adresa lui Britney Spears: in casa artistei au fost gasite urme de ...

România Liberă România Liberă,
Acuzatii grave la adresa lui Britney Spears: in casa artistei au fost gasite urme de ...

Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, a declarat ca, in urma cu cinci ani, caini specializati in detectarea drogurilor ar fi mirosit urme de metamfetamina in casa artistei, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax. Lufti se pregatestea, de altfel, pentru un proces impotriva lui Britney Spears, care in prezent face parte din juriul emisiunii X Factor. In acest sens, fostul agent al lui Spears a depus actele in instanta, potrivit TMZ. In repectivele documente se mentioneaza temele . continuă pe România Liberă

Acuzatii grave la care Cristian Sima nu raspunde, ci ameninta

Surse: Cristian Sima intentiona delistarea Sibex si despagubirea preferentiala a actionarilor care erau si clienti WBS * Sima ne ameninta a doua oara Contestat de o buna parte din actionari, Cristian Sima, presedintele Sibex, se confrunta cu o serie de acuzatii grave.

Acuzatii grave la care Cristian Sima nu raspunde, ci ameninta

UPDATE 19:20 Dialog intre administratorii Sibex Pe site-ul Sibex se poarta un dialog intre doi membri ai Consiliului de Administratie. Dan Simionescu, reprezentant al SIF Transilvania, a adresat colegilor sai intrebari referitoare la sedinta de CA care s-a desfasurat pe 21 septembrie, cu o zi inainte de data convocarii AGA. Sibex raspunde la intrebari, intr-un raport semnat de Cristian Sima, presedintele Consiliului. Cititi linkhttp://sibex. ro/comunicate/comunicate/emitenti/120926_4. pdflink2aici adresa lui Dan Simionesculink3 si linkhttp://sibex. ro/comunicate/comunicate/emitenti/120926_5. pdflink2raspunsul Sibexlink3. 15 Sibex precizeaza ce detineri au voie sa aiba Depoziatul si Casa de Compensatie detalii in articol) ------------------ *UPDATE 13. 20 Sima ne mai ameninta si prin avocat Am gasit astazi, dimineata, la orele 11. 30, un mesaj de ieri, pe e-mail, transmis de doua ori, la 19. 30 si 19. 35 ora Romaniei), care, intrucat vine cu o noutate fata de mesajul SMS transmis de presedintele Sibex Cristian Sima, il reproduc, in continuare: DETALII in articol).

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )