Libnet.ro
UNICEF

07:00

Acuzatii grave, la adresa PSD, aduse de Raluca Turcan

România Liberă România Liberă,
Acuzatii grave, la adresa PSD, aduse de Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, ieri, ca in unele scoli au aparut materiale de propaganda pro. continuă pe România Liberă

Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis: Este inacceptabil!

Daca multi aveau senzatia ca rezboiul Dancila-Iohannis se termina, acesta parca abia a inceput. Fostul premier al Romaniei vine cu noi acuzatii grave care-l au in prim-plan pe actualul sef al statului. Viorica Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis Desigur, Dancila s-a sesizat si a continuat subiectul invitatiei la dezbatarea de maine organizata de .

RALUCA TURCAN: Atentie la propaganda electorala in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia la propaganda electorala in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise sondaje cu intrebari vadit tendentioase. Hartiile purtau antetul unei asociatii-fantoma si contineau intrebari referitoare la activitatea Guvernului PNL si a presedintelui Klaus Iohannis, iar una facea trimitere la o realizare a Guvernului Dancila. Spre deosebire de campania deschisa si directa a Presedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulari si minciuni, sustine vicepremierul.

RALUCA TURCAN: Parlamentul trebuie sa respinga OUG care scoate transportul intrajudetean in afara serviciilor publice

Parlamentul trebuie sa introduca de urgenta pe ordinea de zi si sa respinga OUG 512019 care scoate transportul rutier intrajudetean de persoane din sfera serviciilor publice, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan da alarma, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale: PSD recurge la manipulari si minciuni

Raluca Turcan trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, cu privirela propaganda electorala efectuata in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave. Ce s-a pierdut din dosar

Familia Luizei Melencu si-a luat inca un avocat. Pana acum, cazul a fost reprezentat de Tonel Pop, caruia i s-a alaturat Carmen Obarsanu, ce vine cu acuzatii grave. Noul aparator sustine ca s-a pierdut ceva din dosar. Cazul Caracal. Noul avocat al familiei Luizei Melencu face acuzatii grave Monica Melencu, mama Luizei, si-a luat inca .

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )