Libnet.ro
UNICEF

11:45

Acuzatii grave: Dragnea a indatorat Romania. Lunar, guvernul PSD-ALDE se imprumuta cu circa 1 miliard de euro

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave: Dragnea a indatorat Romania. Lunar, guvernul PSD-ALDE se imprumuta cu circa 1 miliard de euro

Vicepresedintele PNL Florin Roman declara ca numai in primele noualuni ale acestui an, Guvernul a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro. in ultimii doi ani, guvernul de stanga PSD-ALDE. continuă pe Antena3

Florin Roman: Numai in primele 9 luni ale acestui an, Dragnea a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro

Vicepresedintele PNL Florin Roman a afirmat ca, potrivit raspunsului pe care l-a primit la o interpelare, numai in primele 9 luni ale acestui an, Guvernul a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro.

Suma imensa cu care Guvernul a indatorat Romania. Fiecare dintre noi plateste un credit de 1.006 euro de care n-a fost fost intrebat

Vicepresedintele PNL Florin Roman sustine, pe baza unui raspuns oficial primit de la Ministerul de Finante, ca numai in primele 9 luni ale acestui an, Guvernul a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro.

Dragnea a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, precizeaza ca, potrivit raspunsului pe care l-a primit la o interpelare, numai in primele 9 luni ale acestui an, Guvernul a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro.

Guvernul ar fi indatorat Romania cu 20 de miliarde de euro, iar pe fiecare roman cu 1.000 de euro

Deputatul PNL, Florin Roman, sustine ca Guvernul PSD-ALDE a indatorat Romania cu 20 de miliarde de euro, iar pe fiecare roman cu 1. 006 euro. Acesta a adaugat ca, numai in primele noua luni ale anului in curs, Liviu Dragnea a indatorat tara cu 9,8.

Scandal urias. Acuzatii grave in cazul tanarului ars in incendiul devastator produs in Piatra Neamt

Acuzatii grave in cazul tanarului ars in incendiul devastator produs in Piatra Neamt. Un deputat PNL sustine ca transferul victimei in Belgia, dupa ce statul roman nu i-a gasit loc in spitale, este blocat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )