Libnet.ro
UNICEF

23:45

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Doi bebelusi gemeni au murit. Familia da vina pe medici

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave la un spital din Iasi! Doi bebelusi gemeni au murit. Familia da vina pe medici

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Parintii a doi bebelusi gemeni, care s-au stins din viatape patul de spital, dau vina pe medici si spun ca au tinut nou-nascutii intr-un salon in care erau si al. continuă pe Antena3

Gemeni nascuti prematur, morti in spital la Iasi. Parintii acuza medicii (VIDEO)

Este ancheta la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce bebelusi gemeni au murit la scurt timp dupa nastere. Parintii copiilor acuza medicii si asistentele ca i-ar fi tinut pe micuti in.

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Romana. Acuzatii grave la adresa staretului Manastirii Adormirea Maicii Domnului -Teius, Justinian Tibil

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxa Romana. Staretul Manastirii Adormirea Maicii Domnului -Teius, din judetul Caras-Severin, Justinian Tibil, ar fi avut o discutie pe Facebook cu un barbat, iar schimbul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )