Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii de hartuire sexuala in TVR: Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor, sugereaza ca Adrian Bucur, membru al CA, il ataca dupa ce i-ar fi respins avansurile

Hotnews Hotnews,
 Acuzatii de hartuire sexuala in TVR: Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor, sugereaza ca Adrian Bucur, membru al CA, il ataca dupa ce i-ar fi respins avansurile

Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor SRTv, sugereaza, intr-o sesizare transmisa Comisiei de Etica a TVR, ca Adrian Bucur, jurnalist si membru al CA al institutiei, l-a atacat si i-a adus mai multe acuzatii dupa ce el i-ar fi respins lui Bucur avansurile si insinuarile intime. continuă pe Hotnews

Acuzatii de hartuire sexuala la TVR: Lucaci sugereaza ca Bucur il ataca fiindca i-a respins avansurile

Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor SRTv, sugereaza, intr-o sesizare transmisa Comisiei de Etica a TVR, ca Adrian Bucur, jurnalist si membru al CA al institutiei, l-a atacat si i-a adus mai multe acuzatii din cauza ca acesta i-ar fi respins lui.

Scandal in TVR: Fostul sef al stirilor SRTv, Claudiu Lucaci, il acuza pe Adrian Bucur de hartuire sexuala - il dau in judecata pentru calomnie

In interiorul TVR a izbucnit un nou scandal dupa ce, fostulsef al Stirilor SRTv,Claudiu Lucaci, a sugeratintr-o sesizare transmisa Comisiei de Etica a TVR, ca Adrian Bucur, jurnalist si.

Fostul sef al Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita, acuzat ca a luat spaga un miel si doi curcani de la denuntatorul Elenei Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Pitesti l-au trimis in judecata pe comisarul sef de politie Lucian Dinita, fostul sef al Directiei Politiei Rutiere, acuzat ca a luat spaga un miel, 5 kg de pastrav si doi curcani pentru a restitui un permis retinut. Cel pe care l-a ajutat ofiterul este nimeni altul decat omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, care a denuntat-o pe Elena Udrea la DNA.

Gheorghe Deaconeasa l-a bagat in belele si pe Lucian Dinita, fostul sef al Directiei Politiei Rutiere. Politistul a primit de la valcean un miel, curcani si peste

Lucian Dinita, fostul sef al Directiei Politiei Rutiere, a primit de la Gheorghe Deaconeasa, fostul sef al Ocolului Silvic Voineasa, un miel, doi curcani si 5 kg de pastrav. Gheorghe Deaconeasa a mers cu ploconul la Bucuresti dupa ce politistii din cadrul SPR Valcea i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

INTERCEPTARI. Cum primea mita fostul sef al Politiei Rutiere

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a primit un miel si doi curcani, in pungi de plastic de culoarea neagra, si cele cinci kilograme de pastrav, prin intermediul soferului, potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul sef al Politiei Rutiere, SPAGA in curcani si pastravi. Ce pedeapsa a primit Lucian Dinita

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, acuzat ca a luat mita un miel, doi curcani si cinci kilograme de pastrav, a fost trimis in judecata de procurori. Acesta este un dosar din 2011, iar.

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef FMI, achitat in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Fostul sef al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a fost achitat de Tribunalul Corectional din Lille in procesul Carlton in care era judecat pentru proxenetism in forma agravata, scrie.

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, trimis in judecata de DNA. Acesta ar fi primitun miel, doi curcani si 5 kg de pastravi dupa ce a ajutat un sofer sa-si primeasca mai repede inapoi permisul de conducere

Fostul sef al Politiei Rutiere din Inspectoratul General, Lucian Dinita, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Potrivit procurorilor, Dinita a ajutat un sofer ce avusese permisul suspendat pentru 90 de zile sa-l primeasca inapoi mai repede.

Fostul sef al Politiei Rutiere, trimis in judecata dupa ce ar fi primit mita pentru a interveni in favoarea unui om de afaceri (VIDEO)

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a fost trimis in judecata, pentru ca ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri pentru a-l ajuta sa-si recupereze permisul de conducere, informeaza B1.

Fostul sef al Politiei Rutiere, trimis in judecata

Fostul sef al Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )