Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acuzatii de omor dupa decesul lui Florian Walter. Fiul afaceristului a depus o plangere penala

B1 B1,
Acuzatii de omor dupa decesul lui Florian Walter. Fiul afaceristului a depus o plangere penala

Fiul lui Florian Walter a depus, luni, o plangere penala si ii acuza pe medici ca l-ar fi diagnosticat gresit pe tatal sau, informeaza Antena 3. De asemenea,fiul afaceristului decedat face acuzatii. continuă pe B1

Acuzatii de omor dupa decesul lui Florian Walter

Dosar penal dupa moartea afaceristului Florian Walter. Fiul acestuia a depus o plangere penala cu acuzatia de omor calificat, sustinand ca acesta a primit amenintari cu moartea inainte de deces. Mai.

Florian Walter, in stare grava la spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Ce spun medicii

Omul de afaceri Florian Walter a suferit un atac cerebral si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, joi seara. Detinatorul firmei de salubritate Romprest a fost dus la sectia de terapie intensiva si este intubat si ventilat mecanic. Initial, Florian Walter a fost dus la Spitalul Universitar, dar a fost transferat [] .

Florian Walter a murit dupa ce suferise un atac cerebral

Florian Walter a murit, duminica, in jurul orei 22:00, la numai 56 de ani. Cel care a fost investitor la Dinamo, Petrolul si Universitatea Cluj se afla in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, potrivit digisport. ro.

Florian Walter, in stare stabila dupa operatie

Florian Walter, fostul finantator al echipelor de fotbal Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti a fost operat, joi seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular ce.

Omul de afaceri Florian Walter a murit

Omul de afaceri Florian Walter s-a stins din viata, in aceasta seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, joi seara, informeaza GSP. ro.

A murit Florian Walter, la doar 56 de ani. Ce avere avea fostul finantator de la Dinamo

Florian Walter a murit duminica, 19 mai, in jurul orei 22:00, la varsta de 56 de ani. Fostul finantator de la Dinamo, Petrolul si U Cluj era in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Florian Walter a decedat duminica la spitalul Floreasca din Bucuresti. Starea lui se agravase in ultimele zile. Joi, [] .

Gata, s-a SFARSIT! Florian Walter A MURIT

Omul de afaceri Florian Walter a murit duminica seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. TRAGEDIA MOMENTULUI! MARELE CAMPION A FOST GASIT SPANZURAT iN PROPRIA CASA! E VESTEA SOC A ZILEI inca de joi,.

Florian Walter, fostul actionar al lui Dinamo, a murit la 56 de ani

Omul de afaceri Florian Waltera murit duminica seara, in jurul orei 22:00, la varsta de 56 de ani. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul si U Cluj era in stare critica la Spitalul de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )