Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuze dure la adresa lui Gigi Becali: Are nevoie de o camasa de forta!

Adevărul Adevărul,
Acuze dure la adresa lui Gigi Becali: Are nevoie de o camasa de forta!

FCSB a ajuns pe ultimul loc in clasamentul Ligii I, iar vinovatul principal pentru aceasta situatie este patronul Gigi Becali. continuă pe Adevărul

DigiSport.ro: Clauza pe care Gigi Becali i-o pune in contract lui Bogdan Vintila

Gigi Becali 61 de ani) nu mai are niciun fel de stres legat de implicarea sa in alcatuirea echipei si a schimbarilor de pe parcurs. De altfel, la conferinta de presa de ieri, vineri, 23 august, de la Palat, finantatorul FCSB a tinut sa inceapa prelegerea exact cu acest subiect.

Rasturnare de situatie la FCSB. Gigi Becali l-a scos de tot pe Mihai Stoica din staff-ul echipei

Se complica si mai mult situatia la FCSB, dupa ce Mihai Stoica si-a dat demisia si a plecat de la club. Patronul Gigi Becali l-a rugat sa se intoarca, insa fostul director sportiv nu s-a lasat convins. Becali s-a vazut nevoit sa ii rezilieze contractul, dar inca mai spera ca MM se va razgandi si .

Gigi Becali da vina pe DIAVOL pentru rezultatele slabe ale FCSB: `O sa vezi peste 2-3 luni, cand pune Dumnezeu mana`

Delirul continua! FCSB poate ajunge pe ultima pozitie din clasamentul ligii intai de fotbal, daca Dinamo nu pierde in aceasta seara, dar Gigi Becali se gandeste laa. titlu, relateaza B1TV.

Gigi Becali, o noua iesire incredibila: A gasit explicatia pentru infrangerea rusinoasa a FCSB-ului la Medias

Diagnosticul pus de Gigi Becali dupa dezastrul de la Medias, 0-4 cu Gaz Metan, arata ca avem de a face cu un om care a pierdut contactul cu realitatea.

Rugaciunea, ultima solutie pentru Gigi Becali: Asa ceva s-a intamplat o singura data in istoria clubului, acum 72 de ani!

Amatorismul instaurat de Gigi Becali la club a dus echipa intr-un punct in care s-a mai aflat o singura data, in 1947!.

Ilie Dumitrescu il face praf pe Gigi Becali: El e principalul vinovat

Cand Steaua n-a mai fost Steaua si a aparut FCSB, Ilie Dumitrescu s-a numarat printre fostii stelisti care au sustinut ca actuala echipa a lui Gigi Becali este adevarata Steaua.

Liderul PSD Constanta o asigura pe Viorica Dancila de tot sprijinul. Felix Stroe: `Pentru prima oara, Romania are nevoie, are sansa si poate avea un presedinte-femeie, sotie, mama si gospodina`

Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, sustine ca, in premiera, Romania are nevoie si poate avea un presedinte-femeie, sotie, mama si gospodina. Liderul filialei judetene se refera la Viorica.

Stimulul BCE are nevoie de un consens care sa fie credibil

Factorii de decizie politica ai Bancii Centrale Europene au nevoie sa ajunga la un consens larg in favoarea unui stimulent monetar mai mare in septembrie pentru a-l face credibil, a declarat Peter Kazimir, membru al Consiliului de guvernare, transmite Bloomberg.

Cum ar arata Dacia electrica? Renault are nevoie de o asa masina

Dacia inca n-are o masina electrica, dar anul acesta am aflat tot mai multe detalii despre ce pregateste Renault. inca din 2018, compania locala a promis ceva nou. Iar acum am putea avea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )