Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ada Solomon si Ion Caramitru, premiati la Gala Radio Romania Cultural

Adevărul Adevărul,
Ada Solomon si Ion Caramitru, premiati la Gala Radio Romania Cultural

Actorul Ion Caramitru, producatorul de film Ada Solomon si pianista Alexandra Dariescu sunt castigatorii celor trei premii speciale ale Galei Radio Romania Cultural, eveniment care va avea loc pe scena Teatrului Odeon, luni, 20 martie, incepand cu ora 19,00. continuă pe Adevărul

Ion Caramitru, decorat de presedintele Iohannis cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Pe 9 martie, chiar in ziua in care implineste 75 de ani, Ion Caramitru a aflat ca va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis, cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, cea mai inalta distinctie pe care o poate acorda Presedintia Romaniei.

Ordinul National Steaua Romaniei: Ion Caramitru, Emeric Ienei si Cristian Topescu, decorati de presedintele Iohannis

Ion Caramitru, Emeric Ienei si Cristian Topescu au primit cele mai inalte distinctii ale statului roman din partea presedintelui Iohannis, potrivit Libertatea. Personalitatile au fost decorate cu.

Ion Caramitru, Emeric Ienei si Cristian Topescu, decorati de Presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a domnilor Ion Caramitru, Emeric-Alexandru Ienei si Cristian-George Topescu.

Premierul Sorin Grindeanu la Radio Romania: Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae / Intra in dezbatere publica proiectul Legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti la Radio Romania Actualitati ca Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae la legea gratierii, amendamente care ar duce la gratierea coruptilor. Grindeanu a mai spus in emisiunea moderata de Alexandra Andon ca Executivul va pune in dezbatere publica in aceasta saptamana proiectul legii preventiei, care va reglementa modul in care institutii precum Fiscul, Inspectia Muncii sau Autoritatea Sanitar-Veterinara lucreaza cu contribuabilii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )