Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adela Popescu arata FABULOS, dupa doua nasteri: Ce mananca ZILNIC pentru a se mentine slaba (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Adela Popescu arata FABULOS, dupa doua nasteri: Ce mananca ZILNIC pentru a se mentine slaba (GALERIE FOTO)

Adela Popescu ramane una dintre cele mai sexy vedete de la noi, chiar daca a nascutd e doua ori. Sotia lui Radu Valcan a revenit destul de repde la formele de dinainte de a ramane insarcinata, putand fi. continuă pe B1

Dieta fara sport cu care Andreea Balan a ajuns la 49 de kilograme, dupa doua nasteri

Este mama a doua fetite superbe, artista desavarsita cu un urias succes la public, Andreea Balan arata impecabil si, spre surprinderea multora, nu face mare eforturi pentru a se mentine in forma. Artista si-a dezvaluit secretul siluetei perfecte si spune ca dieta sa este extrem de simpla, mai ales ca nu are timp de sala.

VIDEO Adela Popescu, surpriza de proportii. Ce pagube i-au facut cei doi copii: Sunt labutele lui patrocle!

Adela Popescu a avut parte de un soc. Micii ei nazdravani nu o lasa deloc sa se relaxeze. Nici bine nu ajunge acasa de pe platourile de filmareca trebuie sa dea piept cu realitatea varstei la care se afla cei doi baieti ai sai. Ce surpriza deosebita i-au lasat acestia mamei lor? Adela Popescu, surpriza .

Barbatul era indragostit nebuneste de iubita lui, asa ca a luat-o de nevasta la scurt timp. Dupa doua saptamani de casnicie, lumea lui s-a naruit. Femeia ii ascunsese cel mai crunt secret. Viata lui nu mai poate fi la fel

Barbatul era indragostit nebuneste de iubita lui, asa ca a luat-o de nevasta la scurt timp. Dupa doua saptamani de casnicie, lumea lui s-a naruit. Femeia ii ascunsese cel mai crunt secret. Viata lui nu ma.

CM Handbal (f): Un singur punct dupa doua meciuri pentru Franta, detinatoarea trofeului (Rezultatele zilei)

Duminica s-au disputat partidele din a doua etapa a grupelor B si C din cadrul Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia. in Grupa C, campioana en-titre Franta continua parcursul slab are un singur punct, dupa 19-19 vs Brazilia), Coreea de Sud si Danemarca au remizat, in timp ce Germania a defilat in fata Australiei. in Grupa Romaniei, Muntenegru si Spania au obtinut victorii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )