Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adela Popescu, dezvaluiri despre momentele grele din 2020. Prin ce a trecut

Playtech Playtech,
Adela Popescu, dezvaluiri despre momentele grele din 2020. Prin ce a trecut

Adela Popescu este in culmea fericirii de cand a devenit mama, dar sarcina nobila de a fi mama vine la pachet cu provocari, multe sarcini si sacrificii. Dar cum Adela Popescu este o femeie deosebita stie sa se bucure intens de fiecare clipa din viata ei, iar orice urma de suparare este stearsa cu buretele . continuă pe Playtech

Adela Popescu, despre motivul pentru care nu isi expune copiii: Nu ne este teama de energia care s-ar abate asupra lor sau de...

Adela Popescuse bucura de admiratia multor oameni. Prezentatoarea TV este foarte iubita si indragita. Soarta i-a suras de multe ori, dar cea mai de pret comoara o reprezinta cei doi copii ai ei. Rolul de.

Elena Ionescu, dezvaluiri despre fiul sau si despre divort: Cand va aparea persoana potrivita, voi fi pregatita sa iubesc din nou

Am urmarit-o in rolul de supravietuitoare, castigand marele premiu la Survivor, dar adevarata dovada de supravietuire o da in viata personala. Au fost 12 luni grele pentru Elena, caci la un an si jumatate de la nasterea fiului ei, a ales sa parieze totul pe o carte si sa plece in Republica Dominicana pentru a-si depasi limitele.

Claudia Patrascanu, dezvaluiri despre divort. Gabi Badalau ii trimite amenintari prin intermediul Andreei Banica (VIDEO)

Claudia Patrascanu a vorbit despre ce s-a intamplat la ultima infatisare in procesul de divort, dar si despre amenintarile pe care i le transmite Gabi Badalauprin intermediul cantaretei Andreea B.

Andreea Esca, sotul si fiul sau, bolnavi de COVID-19. Dezvaluiri despre starea grava a lui Alexandre Eram: Nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista a dat detalii despre starea lor de sanatate si a explicat de ce a ales sa nu faca o declaratie publica pana acum.

Cel mai actual joc din 2020 este despre universul post pandemie: ce scop are si de ce este gratuit

In mod traditional, jocurile noi de la diversi dezvoltatori sau publisheri erau anuntate in cadrul unor conferinte de anvergura, cu un public global. Pentru ca toate au fost anulate in 2020,.

Pilonul II de pensii in primele trei luni din 2020: Valoarea activelor a urcat la peste 12,46 miliarde de euro. 7,53 milioane de romani aveau in medie in conturi 8.114 de lei

7,53 milioane de romani participau la finele lunii martie 2020 in sistemul de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), valoarea activelor depasind 12,46 miliarde de euro, in crestere anuala cu 17,76%, a anuntat vineri ASF. La nivelul Pilonului II, contributia medie lunara a participantilor, cu contributii virate la 31 martie 2020, a fost de 199,76 lei, iar valoarea medie a unui cont in sistemul pensiilor administrate privat era de 8. 114 lei.

VIDEOCONFERINTA INVESTITII IMOBILIARE SI ACHIZITII PUBLICE IN PANDEMIE BOGDAN GUBANDRU, Director CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Volumele investitionale din 2020 sunt incurajatoare

Trimestrul doi din acest an a reprezentat o perioada fara precedent pentru piata imobiliara, in contextul crizei Covid-19, a afirmat Bogdan Gubandru, director investment agency la Cushman and Wakefield Echinox. Potrivit acestuia, per total pe 2020, volumele investitionale din piata constructiilor sunt totusi incurajatoare in comparatie cu anii trecuti in conditiile in care inca exista bani in piata si nu sunt semne de criza financiara.

Simona Patruleasa sarbatoreste 12 ani de la nunta chiar de ziua sotului ei. Detalii nestiute despre casnicia cu Sabin Ivanof

Se completeza reciproc, se sustin, iar in cateva zile vor implini 12 ani de casatorie. Simona Patruleasa ne-a vorbit intr-un interviu emotionant despre momentele grele depasite alaturi de sotul ei, Sabin Ivanof, despre viata in pandemie si iubirea lor de nestavilit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )