Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

ADPM ADPM,
Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

Adela Popescu este din nou insarcinata. Vedeta va avea inca un baietel si a anuntat vestea intr-un mod foarte inedit. Iata ce fotografie a postat pe pagina de socializare. continuă pe ADPM

Adela Popescu e din nou insarcinata. Modalitatea inedita prin care a facut anuntul si a dezvaluit sexul bebelusului FOTO

Adela Popescu 31 de ani) a marturisit ca va deveni mama pentru a doua oara. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, cand vedeta a intrat in legatura telefonica cu mama ei. Pentru a da vestea cea mare familiei, Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan, au pregatit un moment special.

Adela Popescu este insarcinata cu al doilea copil

Adela Popescu a anuntat, pe blogul sau, ca este insarcinata cu al doilea copil, tot un baietel. Cand am aflat ca sunt insarcinata pentru a doua oara am ridicat ochii spre cer si am spus: Doamne,.

Asa a reusitAdelaPopescu sa isi tina sarcina ascunsa.Primele imagini cu burtica!

Adela Popescu a anuntat astazi ca este din nou insarcinata. Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni din nou parinti la sfarsitul acestui an. Cei doi mai au impreuna un copil, un baietel pe nume.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi au decis sa porneasca de acum pe cai separate, motivul fiind faptul ca acestia ajunsesera.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )