Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adelin Petrisor, anchetat de Comisia de Etica din TVR dupa publicarea interviului cu sefa DIICOT

Adevărul Adevărul,
Adelin Petrisor, anchetat de Comisia de Etica din TVR dupa publicarea interviului cu sefa DIICOT

Jurnalistul Adelin Petrisor va fi anchetat de Comisia de Etica din TVR pentru publicarea, pe blogul personal, interviului telefonic cu sefa DIICOT, Alina Bica, inregistrare ce nu a fost difuzata in cadrul Telejurnalului, dupa ce procuroarea a facut presiuni asupra sefului Stirilor TVR, Claudiu Lucaci, scrie exclusivenews. ro. continuă pe Adevărul

Adelin Petrisor publica, pe blog, reactia Alinei Bica, dupa ce a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile cu Elena Udrea: Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?

Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?.

Ancheta la TVR. Jurnalistul Adelin Petrisor, victima scandalului Udrea-Bica

Ziaristul Adelin Petrisor ar putea fi anchetat de Comisia de Etica a TVR, dupa ce a publicat pe blogul personal un interviu cu procurorul Alina Bica despre vizita acesteia la Paris cu Elena Udrea.

Israelul a chemat la consultari ambasadorul din Suedia, dupa decizia de recunoastere a Palestinei

Guvernul de la Ierusalim a dispus chemarea pentru consultari a ambasadorului Israelului la Stockholm, dupa ce Suedia a recunoscut statul Palestina, relateaza AFP. Aceasta masura reflecta.

Warblr o noua aplicatie recunoaste pasarile din jur dupa cantat

Desi nu mai vazusem de mult o aplicatie revolutionara de smartphone, noua Warblr promite sa faca ceva ce nu am vazut pana la aceasta ora. Ca de obicei, cand vine vorba de proiecte cu o utilitate relativa, Warblr cauta sa obtina finantare pe Kickstarter. Pasionatii de pasari vor fi exaltati sa afle ca, in cazul in care pragul de finantare va fi atins, aceasta aplicatie va putea recunoaste cu o precizie elvetiana pasarile din imprejurimi. Totul pleaca de la modulul [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )