Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

ADPM ADPM,
Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

E oficial! Adelina Pestritu este cel mai puternic influencer in Romania, vedeta castingand titlul Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Iar in curand va pleca in America sa participe la gala! . continuă pe ADPM

BOMBA MONDENA: Adelina Pestritu a dat lovitura si PLEACA LA LOS ANGELES! Toti mor de invidie pentru ca...

Celebrele premii E! Peoples Choice Awards din Statele Unite au desemnat care a fost cel mai bun influencer din Romania in 2019. Este vorba despre Adelina Pestritu, care va participa, pe 10 noiembrie, la gala din Lo.

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards.

Vedetele din Romania, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca si Adelina Pestritu au ales acelasi personaj FOTO

Vedetele s-au costumat seara trecuta cu ocazia celebrarii sarbatorii de Halloween si s-au distrat copios in momentele in care au ales sa devina pentru o singura noapte alte personaje. Adelina Pestritu si Alexia Eram s-au costumat in vrajitoarea Maleficent Suverana Raului, in timp Mihai Traistariu a fost insipirat de personajul Joker, caruia i-a dat .

Adelina Pestritu si sotul ei se lanseaza impreuna in afaceri. Cum planuiesc cei doi sa dea lovitura

Adelina Pestritu isi doreste sa se lanseze in afaceri, alaturi de Virgil Striblea, sotul vedetei. Cei doi planuiesc chiar sa dea lovitura in acest sens, ceea ce s-ar traduce prin faptul ca urmeaza sa aduca venituri substantiale la bugetul familiei lor. Mai mult, isi doresc sa ii poata oferi micutei Zenaida un viitor in care .

Adelina Pestritu SI-A FACUT AFACERE! CU CE vrea sa RUPA CONCURENTA? Nimeni nu se astepta la ASA CEVA!

Adelina Pestritu si sotul ei, Virgil Steblea, vor sa dea lovitura in afaceri. MEDICII O SUSPECTEAZA DE CANCER GALERIE FOTO) Cuplul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )