Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adelina Pestritu, fara cuvinte. Ce a facut sotul ei. Nu credeam vreodata asa ceva!

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, fara cuvinte. Ce a facut sotul ei. Nu credeam vreodata asa ceva!

Vedetele se adapteaza chiar si in perioada de izolare impusa de autoritati, pe urma pandemiei de coronavirus. Chiar daca marea lor majoritate apelau la specialisti, inainte de aceasta criza, atunci cand venea vorba de imagine, iata ca acum sunt nevoite sa aiba singure grija de look-ul lor. Este si cazul Adelinei Pestritu, care s-a vopsit . continuă pe Playtech

Cum arata Adelina Pestritu fara strop de machiaj. De la ce fotografie a pornit controversa

Adelina Pestritu a fost provocata de fanii ei sa se demachieze. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor au fost extrem de curioase cum arata tenul vedetei fara machiaj sau diverse filtre. Ce spun acestia despre curajul brunetei si despre ritualul sau de indepartare a make-up-ului? Cum arata Adelina Pestritu fara machiaj? Toate doamnele si domnisoarele care o .

Cum arata fetita Laurei Andresan si a lui Grasu XXL. Imaginea care te lasa fara cuvinte FOTO

Laura Andresan si Grasu XXL, pe numele real Dragos Nichifor, au devenit parinti anul acesta. Cei doi au o relatie de peste zece ani. Cum arata rodul iubirii lor? Femeia a facut publica o imagine de pus in rama. Cum arata fetita Laurei Andresan si a lui Grasu XXL Laura Andresan si Grasu XXL s-au .

Cum arata acum Sarah, fiica Anamariei Prodan. Imaginile care i-au lasat pe fani fara cuvinte Galerie FOTO

Ambele fiice ale cunoscutei impresare Anamaria Prodan au devenit acum adevarate domnisoare. Cat de tare si-a schimbat stilul Sarah Dumitrescu si cum reuseste sa-i lase pe fanii sai fara cuvinte? Cum arata acum Sarah Dumitrescu? Majoritatea fanilor Anei au putut observa de aproape evolutia micutilor sai. Amintim ca ani buni in urma cei care iubeau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )