Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adelina Pestritu, jignita in ultimul hal. Dupa Oana Zavoranu, o alta vedeta a reactionat oribil

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, jignita in ultimul hal. Dupa Oana Zavoranu, o alta vedeta a reactionat oribil

Dupa ce Oana Zavoranu i-a adus acuzatii grave, o alta vedeta a reactionat neasteptat la fosta sotie a lui Liviu Varciu. Iata de cine a fost jignita in ultimul hal Adelina Pestritu. Nimeni nu se astepta la asa ceva. De cine a fost jignita acum Adelina Pestritu Daca in ultima perioada Oana Zavoranu i-a pus . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu il desfiinteaza pe Dorian Popa. L-a jignit in ultimul hal

Face ce face si provoaca din nou scandal. De data aceasta, Oana Zavoranu il desfiinteaza pe Dorian Popa. Querida l-a jignit in ultimul hal pe indragitul cantaret. Oana Zavoranu il ataca pe Dorian Popa Dupa ce le-a criticat saptamani pe la rand pe influenceritele din Romania, Oana Zavoranu il desfiinteaza pe Dorian Popa. Actrita nu .

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Oana Zavoranu, data in judecata. Ce au cerut toate vedetele care s-au aliat impotriva ei

Oana Zavoranu ar urma sa plateasca in urma vorbelor sale etrem de trasparente cu privire la alte vedete din showbiz pe care le-a atacat in video-urile de pe canalul sau de YouTube. Ce au cerut persoanele publice care s-au aliat impotriva ei? Oana Zavoranu, data in judecata de vedete Replicile acide ii cam vin de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )