Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adelina Pestritu, primul pictorial de familie in noua casa: Viata e despre ceea ce iubesti, nu despre bani

Adevărul Adevărul,
Adelina Pestritu, primul pictorial de familie in noua casa: Viata e despre ceea ce iubesti, nu despre bani

Ultimul an a fost ca un carusel pentru ei, din care au coborat, recent, odata cu mutarea in noua casa, in care ne-au primit in premiera. continuă pe Adevărul

Adelina Pestritu a facut acum anuntul important. Ce se intampla cu al doilea copil

Adelina Pestritu a facut anuntul important in ceea ce priveste al doilea copil al familiei. Vedeta spune ca este pregatita oricand, numai ca inca nu s-a intamplat minunea. Adelina Pestritu a facut anuntul asteptat de toata lumea. Zeny va fi bucuroasa sa-l primeasca pe bebe langa ea Adelina Pestritu a facut anuntul important asteptat de .

Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Adelina Pestritu si familia sa au plecat in vacanta, iar fanii nu au putut sa nu-i observe burtica. Dar bruneta si-a anuntat urmaritorii ca este gravida. Adelina Pestritu rupe tacerea Fara doar si poate, Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi din tara. Recent, frumoasa bruneta a plecat in vacanta .

Noua Casa 2020. Vesti bune de la banci! Ce se intampla cu plafonul si avansul

Vesti bune pentru romani! Schimbari in privinta plafonului si a avansului in cadrul proiectului Noua Casa. Care sunt noile modificari si ce trebuie sa ia la cunostinta viitorii beneficiari? Noua Casa 2020. Modificari in dreptul plafonului si avansului Romanii, dar mai ales tinerii de la inceput de drum, trebuie sa afle noile schimbari! Cu totii .

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE DUMITRU NANCU, FNGCIMM: Prin Noua Casa s-au acordat credite in valoare de 154 milioane lei, intr-o singura luna

IMM Invest reprezinta cea mai mare injectie de capital pe care a facut-o Guvernul in intreprinderile mici si mijlocii, spune seful Fondului National de Garantare a Creditelor Prin Noua Casa s-au acordat, in prima luna de la debutul programului, 1. 400 de credite in valoare totala de 154 milioane de lei, iar pana in prezent prin IMM Invest s-au injectat in intreprinderile mici si mijlocii circa 14 miliarde de lei, potrivit lui Dumitru Nancu, director general la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM). Acesta a mai spus ieri ca prin IMM Invest societatile mici si mijlocii au fost bancarizate, efectul multiplicator in economie fiind unul major.

Interes pentru programul Noua Casa chiar si-n pandemie: cati romani s-au imprumutat pentru locuinte

Guvernul a venit anul acesta cu o alta varianta de sprijin pentru cei care vor sa obtina credit de la banca pentru a-si cumpara o locuinta. E vorba de programul guvernamental Noua Casa,.

Programul Noua Casa: Peste 1.400 de credite au fost acordate in numai o luna de la lansare

Valoarea creditelor acordate prin programul Noua Casa, la o luna de la lansare, se ridica la 154 de milioane de lei, a declarat, marti, directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, Dumitru Nancu, scrie Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )