Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

ADPM ADPM,
Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia. continuă pe ADPM

MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile italiene au luat masuri pentru prevenirea raspandiriicoronavirusului, dupa ce au fost confirmate noi cazuri de infectie. Cele mai multe cazuri din Italia sunt in Lombardia si Venetro.

IN CURSUL ACESTEI SERI: Aproximativ 50 de elevi si profesori se intorc dintr-o zona afectata de coronavirus din Italia

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca cei 50 de copii nu vor intra in carantina deoarece nu sosesc dintr-o zona unde exista focar de coronavirus, ci vor fi sta izolati acasa timp de doua saptamani. --- Circa 50 de elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au parasit in graba, sambata dimineata, regiunea italiana Veneto, una dintre zonele afectate de coronavirus.

Romacentnii pe Facebook, catre diaspora din Italia: NU va antoarcee155;i an e155;ara! Gacentndie155;i-va ca avee155;i rude an Romacentnia!

Explozia cazurilor de infece155;ie cu noul coronavirus din Italia , acolo unde traiee153;te cea mai mare comunitate de romacentni din strainatate, a stacentrnit un val de reace155;ii pe Facebook ce variaza de la teorii ale conspirae155;iei, la oameni care le cer romacentnilor sa.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

Adelina Pestritu, pusa la zid dupa ce a plecat in Italia. Panica din cauza coronavirus

Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de moda din Italia. Ce au avut sa-i reproseze fanii si de ce i-au spus ca este une exemplu atat de prost? Adelina Pestritu, val de critici din partea fanilor Adelina Pestritu a fost de curand plecata .

Adelina Pestritu, iN CARANTINA! Coronavirusul ii da tarcoale. Vedeta se teme pentru viata ei (GALERIE FOTO)

Momente groaznice pentru Adelina Pestritu! Bruneta a zburat sambata, la Milano, unde a intampinat probleme din cauza epidemiei de coronavirus. Vedeta trebuia sa fie prezenta la un show de moda, in.

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )