Libnet.ro
UNICEF

07:15

Adenium la salonul International de Carte Bookfest 2016

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Adenium la salonul International de Carte Bookfest 2016

Adenium participa si anul acesta la Salonul International de Carte Bookfest, care se va desfasura la ROMEXPO, in perioada 1-5 iunie 2016. La standul C48 din Pavilionul C4, cititorii vor gasi o oferta complexa de titluri la preturi speciale, reduse cu pana la 70%. In cadrul Bookfest, Adenium va organiza douasprezece evenimente de lansare, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Sexualitate si societate. Istorie, religie si literatura

Zilele acestea a aparut o noua lucrare din seria de autor Andrei Oisteanu. Cartea se numeste Sexualitate si societate. Istorie, religie si literatura si a fost editata de Polirom. Volumul va fi lansat in cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2016, sambata, 4 iunie, de la ora 13.

Basarabia la Bookfest 2016

Targurile, fie ele si de carte, sunt intreprinderi comerciale, nu spirituale. Nu trebuie, prin urmare, sa cautam cu tot dinadinsul semnificatii, deschise sau ascunse, in modul in care este reprezentata o tara sau alta.

Editura Universitatii din Bucuresti Caravana si lansari de carte la BOOKFEST Bucuresti

Caravana EUB va fi prezenta la Salonul International de Carte BOOKFEST Bucuresti, editia a XI-a 1-5 iunie 2016, Romexpo, Pavilion C4, in fiecare zi incepand cu orele 10:00) in Consortiul Universitaria alaturi de Editura ASE, Editura Universitatii Al. Cuza din Iasi si Editura Universitatii de Vest din Timisoara). Sambata, 4 iunie 2016, Editura Universitatii din [].

Lansarile Meteor Press la Bookfest 2016

Salonul International de Carte Bookfest 2016 isi va deschide portile miercuri, 1 iunie 2016. Editura Meteor Press va asteapta la standul propriu din pavilionul C2 de la Romexpo cu cele mai noi si mai incitante titluri din domeniile istorie, religie, psihologie, dezvoltare personala si profesionala, beletristica, carti pentru copii si de educatie, ghiduri turistice, gastronomie .

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )