Libnet.ro
UNICEF

01:06

AdePlast estimeaza, pentru anul acesta, un profit net de aproximativ 10 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AdePlast estimeaza, pentru anul acesta, un profit net de aproximativ 10 milioane de lei

AdePlast incheie anul cu o cifra de afaceri estimata la aproximativ 250 milioane de lei, in crestere cu 35% fata de anul trecut, prognozand un profit net de aproximativ 10 milioane de lei, in usoara scadere fata de 2012, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sony Xperia E2, un smartphone accesibil cu LTE pentru anul 2014

Sony a reusit sa introduca anul acesta un numar semnificativ de smartphone-uri high-end care nu au fost prea populare. Sony Xperia E, un model low-end, va avea si un succesor in 2014. Sony Xperia E2 va fi numele noii versiuni, care, spre deosebire de prima, va incorpora si conectivitate LTE. Acesta este un lucru bun. in primul rand, va fi unul dintre putinele dispozitive low-end cu conectivitate LTE, iar in al doilea rand va marca faptul ca tehnologia se ieftineste [].

FOTO: Cum ne decoram bradul si casa anul acesta.

Pe langa semnificatia religioasa, sarbatoarea Craciunului reprezinta si un bun prilej de a ne redecora casa. Insa momentul mult asteptat este cel al impodobirii bradului, pe care ni-l dorim mai frumos si mai spectaculos decat in anii anteriori. Desi, in linii mari, s-au pastrat tendintele de decorare ale anului precedent, totusi, 2013-2014 vine si cu o serie de noutati in materie de decoratiuni pentru brad si casa. Specialistii afirma ca in acest an se revine la bradul traditional, la .

Zgonea: Legea amnistiei, amanata pentru anul viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei va ajunge, din nou, pe masa Parlamentului, abia anul viitor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )