Libnet.ro
UNICEF

20:15

Da, e adevarat... ADEVARUL despre relatia dintre ANDREEA ESCA si ALEXANDRE ERAM tocmai a iesit la iveala...

B1 B1,
Da, e adevarat... ADEVARUL despre relatia dintre ANDREEA ESCA si ALEXANDRE ERAM tocmai a iesit la iveala...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar parinti spirituali le-au fost Ana si George Copos. Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita a. continuă pe B1

Adevarul despre AVEREA celebrei ANDREEA MARIN: Suma e colosala...

Andreea Marin a marturisit in premiera ca la inceputul carierei sale in televiziune banii pe care ii castiga pe luna, nu erau de ajuns. Am luat-o de la zero. Cu interviuri facute pe strada, am invata.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? ANUNTUL trist tocmai a fost facut de ANDREEA ESCA...

Andreea Esca a anuntat ca nu doreste sa renunte prea curand la cariera din televiziune. Desi este implicata in proiecte legate de radio si print, marea pasiune a Andreei Esca ramane televiziunea, postura de.

IMAGINI greu de privit: Ce s-a intamplat cu ANDREEA ESCA...(FOTO)

Andreea Esca, celebra prezentatoare de la Pro TV, si Corina Bud, renumita cantareata, au participat in urma cu cateva zile la o petrecere aniversara organizata la piscina. Un cunoscut antrenor si-a.

Mi-a spus ca vrea sa ne casatorim: Anunt BOMBA facut de celebra ANDREEA ESCA!

Fiul Andreei Esca, Aris, a implinit varsta de 15 ani, iar cu acest prilej, prezentatoarea i-a facut o urare cu care si-a emotionat fanii. De cand s-a nascut mi-a spus, pe rand, ca vrea sa ne casatorim.

Mario Fresh, reprosuri la adresa soacrei Andreea Esca: Ne-ai despartit (FOTO)

Mario Fresh si Alexia, fiica Andreei Esca,traiesc o frumoasa poveste de iubire. Alexia va pleca insa, din toamna, la studii la Londra. Pana atunci, cei doi sunt nedezlipiti. De curand, acestia au.

NE DESPARTIM: Anuntul bomba facut de LAVINIA PARVA despre relatia cu STEFAN BANICA Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate acestea, cantareata a marturisit ca nu este totul roz in viata de cuplu ca apar uneori momente in care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )