Libnet.ro
UNICEF

17:30

Da, e adevarat, Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
Da, e adevarat, Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt. continuă pe B1

George RR Martin a dezvaluit cum se va numi continuarea serialului Game of Thrones si cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale FOTO

Scriitorul George RR Martin a dezvaluit numele prequel-ului indragitului serial Game of Thrones, dar si cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale.

Familiile care locuiau n blocul din Sectorul 5 care a ars vor primi locuinte n blocurile Primariei Bucuresti din Piata Natiunilor Unite

Familiile care au ramas pe drumuri dupa ce blocul in care locuiau in Sectorul 5 a luat foc vor primi de la Primarie locuinte de necesitate in blocurile municipalitatii din Piata Natiunilor Unite, in baza unor contracte de inchiriere, s-a stabilit la intalnirea de miercuri a viceprimarului Aurelian Badulescu cu locatarii imobilului.

Liber pentru romanii care vor sa munceasca in Elvetia. De cand se pot angaja

Seful statului elvetian, Alain Berset, a anuntat ca Elvetia va renunta la restrictiile impuse romanilor care vor sa intre pe piata muncii, a spus joi presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in urma intrevederii cu omologul elvetian.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se vor casatori in 2019. Vezi daca te afli printre ele

Daca anul 2018 nu a fost unul reusit din punct de vedere sentimental pentru ei, horoscopul anului 2019 aduce vesti extraordinare pentru doua zodii. Acesrea vor trai momente unice din punct de vedere.

Brandurile de moda care vor renunta la plastic

Brberry, HM si LOreal sunt doar cateva dintre companiile care vor sa se implice in criza mondiala a plasticului. Lista cu brandurile din fashion si beauty, care vor sa renunte la folosirea plasticului virgin, este lunga si creste de la o saptamana la alta.

FOTO O comoara cu monede antice si medievale a intrat in patrimoniul unui muzeu din Romania. Cine sunt norocosii gasitori si ce recompensa vor primi

Denari antici emisi de Iulius Caesar, Marcus Iunius Brutus si Octavianus Augustus, dar si monede emise de regele Poloniei Sigismund al III-lea, respectiv de principele ardelean Gabriel Bethlen, toate au intrat in patrimoniul Muzeului Tarii Crisurilor din Oradea, gasitorii comorilor urmand sa primeasca 30% din valoarea totala, iar daca vor fi si piese exceptionale, inca 15%.

Programul Fiecare copil merita o poveste, realizat de OvidiuRo, va fi prezentat directorilor. 2.000 de copii vor primi Prima Carte pentru acasa

Joi, 1 noiembrie, ISJ Dambovita va gazdui o intalnire cu directorii unitatilor scolare care au in subordine invatamantul prescolar din judet, intalnire in cadrul careia Asociatia OvidiuRo va prezenta programul pilot de lectura in gradinite Fiecare copil merita o poveste, deja lansat in judetul Dambovita.

Zeci de mii de romani vor primi bani de la stat sa isi plateasca ratele la casa

Opropunere legislativa care a primit vot decisiv din partea Senatului pe 29 octombrie 2018 le ofera politistilor si cadrelormilitare aflate la prima numire in functie sau mutati din orasul de.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care renunta greu la o relatie

Daca unii privesc despartirea ca pe un nou inceput si isi gasesc mai usor puterea pentru a trece prin aceasta etapa dificila, pentru altii acest moment este cu adevarat o grea incercare. Trebuie sa stii.

BOR, mesaj transant pentru romanii care petrec de Halloween: Promoveaza sub masca divertismentului cultul mortii

Reprezentantii Bisericii sunt de parere ca ortodocsii nu trebuie sa celebreze Halloween-ul, desi sarbatoarea a devenit tot mai populara in randul romanilor. Patriarhia Romana si-a exprimat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )