Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Playtech Playtech,
Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a . continuă pe Playtech

Clujeanul care s-a intors din Italia si a refuzat sa se autoizoleze risca pana la 2 ani de inchisoare. S-a deschis dosar penal

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pe numele unei persoane care s-a intors din Italia, nu a declarat ca vine dintr-o zona de risc major, iar dupa ce a ajuns in Cluj-Napoca nu a ramas in autoizolare la domiciliu. Ulterior a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirusul gripal COVID-19.

Alerta intr-o comuna din Suceava: Un barbat intors din Belgia si confirmat cu coronavirus s-a plimbat liber aproape doua saptamani si s-a intalnit cu cel putin 100 de oameni

Un barbat dintr-o comuna din judetul Suceava intors din Belgia a fost confirmat cu coronavirus, iar localnicii sunt in alerta pentru ca acesta s-ar fi plimbat prin sat timp de aproape doua saptamani si s-ar fi intalnit cu cel putin 100 de oameni, inclusiv la intruniri religioase. Familia barbatului acuza autoritatile ca nu le-au spus ca trebuie sa se izoleze si ca situatia poate exploda in comuna pentru ca s-au intors multi localnici care lucrau in Belgia, scrie Monitorul de Suceava.

Nou caz de infectie cu coronavirus in Bihor. Femeia de 53 de ani s-a intors din Italia

O femeie in varsta de 53 ani din Bihor care s-a intors din Italia si se afla in carantina a fost confirmata ca fiind a doua persoana infectata cu coronavirus din judet.

Caz revoltator in Suceava: Un barbat intors din Belgia si confirmat cu noul coronavirus s-a plimbat doua saptamani si s-a intalnit cu cel putin 100 de oameni

Apar tot mai multe cazuri care dovedesc o inconstienta iesita din comun, in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Un barbat in varsta de 56 de ani din comunca suceveana Bosanci, s-ar fi plimbat.

Romanul diagnosticat cu coronavirus, care s-a intors de la Madrid, s-a ales cu dosar penal

Romanul care a calatorit cu avionul, din Madrid in Bucuresti, dupa ce fusese diagnosticat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal.

Amenda pentru Romania TV. Motivul pentru care CNA a decis sanctionarea postului

In aceste zile, poate mai mult ca oricand, mass-media trebuie sa fie cerebrala si sa incerce, atat cat este posibil, sa informeze corect, profesionist si fara exagerari, atat in continut, cat si in forma de transmitere a acestor informatii importante pentru populatie. Amenda pentru Romania TV in aceasta perioada, organismul de monitorizare si control a .

DIGI RDS RCS, veste buna pentru romani! 74 la suta din populatie se poate bucura acum de asta

Compania Digi RDC RCS are o informare pentru toti clientii ei si se refera la noile modalitati de plata a facturilor in contextul urgentei medicale pe care o presupune pandemia. Compania isi asigura clientii ca toate spatiile de birouri sunt igienizate frecvent. Plata online a facturilor, pentru limitarea raspandirii virusului in plus, angajatii din centrale .

5 motive pentru care companiile au nevoie de solutii de Disaster Recovery

Digitalizarea ne expune constant la amenintari tehnologice care pot afecta activitatea companiilor, cauzand pierderi financiare semnificative, probleme de reputatie sau chiar intrarea in faliment. Fie ca vorbim despre imposibilitatea de a accesa emailurile, serverul organizatiei sau despre pierderea unor date critice, este important sa fie asigurata continuitatea functionarii afacerii si livrarea de servicii prin implementarea unui plan de recuperare a datelor in caz de dezastru.

Scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti. Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi

Tomer Duday a venit din Israel spunand ca familia sa este din Romania, inainte de a urca pe scena. Acesta a facut un numar de iluzionism care a starnit hohote de ras. Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi Tomer Duday .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )