Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul ascuns din spatele jocului Monopoly. Motivul pentru care a fost inventat

Antena3 Antena3,
Adevarul ascuns din spatele jocului Monopoly. Motivul pentru care a fost inventat

Monopoly a devenit unul dintre cele mai influente jocuri la nivel global. Elizabeth Magie este inventatorul jocului Monopoly. Mediafax scrie ca Magie s-a nascut in 1866 si a luptat pentru drepturile. continuă pe Antena3

Rise Project: Firma de strategie din spatele lui Trump si al Brexit, in Romania inca din 2011

Firma care a stat in spatele campaniei Brexit si cea pentru alegerea lui Donald Trump la presedintia Statelor Unite este activa si in Romania printr-o filiala deschisa inca de acum sase ani in Baia Mare cu ajutorul fiului fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, condamnat pentru coruptie, arata o ancheta Rise Project. Este vorba de Strategic Communication Laboratories SCL Marea Britanie) despre care Rise Project scrie ca este o firma care foloseste tehnici de dezinformare specifice teatrelor de operatiuni militare si care pretinde ca poate influenta opinia publica si rezultatele alegerilor electorale, folosindu-se de profilarea psihologica a alegatorilor cu ajutorul datelor stranse de pe retele sociale.

Firma din spatele lui Trump si a sustinatorilor Brexit face in Romania campanie anti-DNA

Strategic Communication Laboratories SCL Marea Britanie), firma care a castigat notorietate globala dupa ce a lucrat pentru campania pro-Brexit si pentru ca Donald Trump sa ajunga presedintele SUA, este.

Motivul pentru care un barbat transporta doua brate umane in valiza

Personalul de securitate dintr-o autogara din China a gasit in bagajul unui barbat doua brate umane, potrivitscmp. com. Barbatul a spus ca avea in valiza bratele amputate ale fratelui sau,.

Vinovatii din spatele rapirii fotomodelului britanic ar fi romani

In spatele tinerei din Marea Britanie, care a fost rapita in Milano si scoasa la licitatie pe internet, s-ar ascunde o ipoteaza la care nimeni nu se astepta. Se pare ca cel care a rapit-o si a.

Povestea din spatele acestei imagini - FOTO

Primul detasament al Lupilor Negri s-a intors in Romania din Afganistan. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a Ministerului Apararii Nationale, iar imaginile postate sunt.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte de birouri din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

O parte din pierderile bancilor au aparut pentru ca nu au dat credite; ele nu pot sa traiasca din comisioane

O parte din pierderile bancilor din ultimii ani au aparut pentru ca acestea nu au putut acorda mai multe credite, in conditiile in care comisioanele nu asigura profituri suficient de mari, iar cele aproape patruzeci de banci se bat sa acorde credite celor circa 12. 000 de firme cu un potential mare de creditare, a declarat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Autoritatile guvernamentale din Congo reduc capacitatea Internetului pentru a nu permite schimbul de imagini pe retelele sociale

Autoritatile din Congo au ordonat reducerea capacitatii Internetului, astfel incat retelele sociale sa nu poata fi folosite pentru transmiterea de imagini, conform unei companii din industria telecomunicatiilor, cu sediul in Kinshasa, capitala statului Congo, noteaza Reuters.

Turist blocat in Jepii Mici, din cauza epuizarii. Salvamontistii intervin pentru salvarea lui

Salvamontistii din Busteni intervin, duminica, pentru recuperarea unui turist care a ramas blocat pe Jepii Micii, in Muntii Bucegi, din cauza epuizarii fozoce si a unui blocaj muscular.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )