Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Playtech Playtech,
Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost . continuă pe Playtech

Printul Harry si Meghan Markle au lansat un avertisment pentru paparazzi

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au amenintat ca vor initia proceduri legale dupa ce in tabloide au aparut fotografii care o arata pe ducesa de Sussex cu fiul ei Archie in Canada, au afirmat marti mass-media britanice.

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anuntul Casei Regale lamureste toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile regale, dar si accesul la fondurile publice. Mai mult decat atat, ducii de Sussex, care au decis sa se distanteze de Familia Regala, vor fi nevoiti sa returneze banii din taxe, care au fost .

Raspunsul sefului Netflix cand a fost intrebat despre o colaborare cu Harry si Meghan

Seful platformei de streaming Netflix, Ted Sarandos, a avut un raspuns pozitiv atunci cand a fost intrebat despre o posibila colaborare cu printul Harry si ducesa Meghan, care recent au renuntat la rolurile de membri seniori activi ai familiei regale britanice.

De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley. Actrita a spus adevarul despre vedeta PRO TV

Smiley si Laura Cosoi s-au despartit in urma cu opt ani, dar vorbele despre despartirea lor au continuat mult timp. Iata de ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley si ce a recunoscut actrita dupa mult timp. De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley Smiley si Laura Cosoi au facut unul dintre cele mai .

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

Ce nume de familie vor purta Harry si Meghan dupa anuntul ca nu-si vor mai putea folosi titlurile regale

Printul Harry 35 de ani) si ducesa Meghan 38 de ani) nu vor mai avea voie sa foloseasca titulatura de Alteta sa regala, in urma deciziei lor de a se retrage din rolul de reprezentanti seniori ai monarhiei britanice. Cuplul ar putea folosi de acum inainte un alt nume.

Echipa Megxit. Cine i-a ajutat pe Harry si Meghan sa evadeze din familia regala: de la vedete de televiziune la miliardari si specialisti in comunicare FOTO

In timp ce ducele si ducesa de Sussex si-au planuit scaparea din Marea Britanie, au existat cateva personaje-cheie care i-au sfatuit si i-au ajutat pe Harry si Meghan sa faca marele pas catre o viata independenta de monarhia britanica.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala

SURPRIZE despre Andreea Marin? Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu aceste detalii personale despre ea.

Nicusor Dan, adevarul despre relatia sa cu Florian Coldea

Nicusor Dan a dat detalii despre relatia sa cu generalul r) SRI Florian Coldea. Acesta a declarat ca s-a intalnit o singura data cu Florian Coldea, cu ocazia unei receptii la Ambasada Frantei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )