Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul despre boala care l-a ucis pe sotul Mariei Carneci. Cum arata la inceputul acestei luni FOTO

Playtech Playtech,
Adevarul despre boala care l-a ucis pe sotul Mariei Carneci. Cum arata la inceputul acestei luni FOTO

Familia Mariei Carneci traieste clipe negre. Sotul acesteia, cu care a fost casatorita 36 de ani, s-a stins din viata. Cum arata acesta la ultimul eveniment unde a insotit-o pe celebra solista de muzica populara? Adevarul depre boala care l-a macinat pe sotul Mariei Carneci Maria Carneci traieste cele mai grele momente din viata sa, . continuă pe Playtech

De ce boala suferea sotul Mariei Carneci. Romulus Petrescu s-a chinuit mult, in ultimele luni din viata

Maria Carneci este cunoscuta drept una dintre cele mai amuzante si pozitive vedete de la noi. Din nefericire, moartea sotului sau i-a smuls zambetul de pe buze. Aceasta este ingenuncheata de durere. De ce boala ar fi suferit marea sa iubire? Sotul Mariei Carneci s-a chinuit extrem de mult in ultimele luni de viata Maria .

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care .

ADEVARUL despre ciupercile proaspete Champignon, din supermarket! Cu siguranta nu ai fost ATENT la aceste DETALII niciodata

Ciupercile sunt cautate de persoanele care tin cure de slabire, de cei care postesc si de vegetarieni, deoarece reprezinta o importanta sursa de proteine. iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )