Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adevarul despre Cristofor Columb. Cine a fost de fapt celebrul explorator care a descoperit America?

B1 B1,
Adevarul despre Cristofor Columb. Cine a fost de fapt celebrul explorator care a descoperit America?

Pe fondul protestelor din SUA, care au izbucnit odata cu moartea lui George Floyd, monumentele inchinate mai multor personalitati istorice de anvergura au fost vandalizate, pe motiv ca, la vremea lor, acestea ar. continuă pe B1

Adevarul despre copiii facuti de Cristi Borcea in inchisoare

S-a vorbit mult despre copiii facuti de Cristi Borcea in perioada in care stat in inchisoare, despre eventualele vizite conjugale, insa toate erau pure speculatii. Pana acum, cand omul de afaceri a decis sa spuna adevarul.

FOTO Cel mai tanar cobzar din Romania, despre TEDx Valcea: Publicul a fost un pic rece, dar probabil ca nu este obisnuit cu astfel de evenimente

Legendara voce a filmelor, Irina Margareta Nistor si cel mai tanar cobzar din Romania, Bogdan Simion au vorbit intr-un eveniment organizat la Valcea despre povestile lor de viata, dar si despre revederea cu publicul.

Cristi Borcea, ADEVARUL despre cum a conceput 4 copii, cat timp era la puscarie! Nimeni nu se astepta la asta

Cristi Borcea priveste inapoi cu mandrie. Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe gsp. rofostul actionar dinamovist a vorbit despre anii petrecuti in puscarie dar si cum a reusit sa faca.

Monica Pop, adevarul despre stirile controversate cu COVID. Adevarat sau fake?

Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, prof. dr. Monica Pop, spune ca au aparut multe stiri controversate in ultima vreme despre coronavirus si nu mai stii care e adevarata si care e falsa. Spre exemplu, s-a spus ca virusului nu-i place caldura, insa cazurile de COVID-19 se inmultesc la noi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )