Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul despre eliminarea pensiilor speciale: Praf in ochi!, spune Kelemen Hunor

Playtech Playtech,
Adevarul despre eliminarea pensiilor speciale: Praf in ochi!, spune Kelemen Hunor

Multi romani s-au bucurat cand au vazut ca s-a votat in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, la initiativa PNL. in realitate insa, lucrurile sunt mult mai putin optimiste. Membrii grupului parlamentar UDMR s-au aflat printre cei care s-au abtinut de la votarea eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati si altor cateva grupuri privilegiate. Din acest motiv, . continuă pe Playtech

Corina Corbu, sefa Curtii Supreme despre eliminarea pensiilor speciale: Decizia Parlamentului, trista, stupefianta

Sefa Curtii Supreme, judecatorul Corina Corbu, critica intr-o scrisoare deschisa votul Parlamentului de marti prin care au fost eliminate pensiile speciale pentru magistrati. Aceasta a catalogat decizia Parlamentului ca fiint una trista si stupefianta, si pentru ca a fost luata prin ignorarea totala a opiniei institutiilro din sistemul judiciar.

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca.

Un fost judecator CCR da verdictul pentru eliminarea pensiilor speciale

Petre Lazaroiu, fost judecator CCR, a vorbit despre eliminarea pensiilor speciale.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, dupa eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Barna, despre legea privind eliminarea pensiilor speciale: Exista niste riscuri sa nu intre niciodata in vigoare pentru ca are niste probleme de constitutionalitate

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca exista niste riscuri ca legea privind desfiintarea pensiilor speciale sa nu intre niciodata in vigoare pentru ca are niste probleme de constitutionalitate si atunci parlamentarii formatiunii pe care o conduce vor veni cu proiecte de lege distincte, pentru magistrati, pentru parlamentari si pentru celelalte categorii care sunt in sfera respectiva.

VIDEO Presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, despre anularea pensiilor speciale: Un judecator traumatizat este un posibil judecator usor santajabil

Presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, judecatorul Gheorghe Liviu Odagiu, critica dur proiectul legislativ privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistratilor. Acesta spune ca adoptarea legii va duce, inclusiv, la afectarea independentei magistratilor, care se vor simti traumatizati.

S-a votat eliminarea pensiilor speciale. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL

Deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL? S-a votat eliminarea pensiilor Majoritatea partidelor au sustinut eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost dezbatut astazi, 28 ianuarie. Votul final a fost cel elaborat de PNL, care a eliminat toate pensiile .

Deputatii care nu au votat eliminarea pensiilor speciale: lista completa

Eliminarea pensiilor speciale din Romania a fost un subiect foarte controversat, dar legea tocmai a trecut ieri de Camera Deputatilor, chiar daca sunt multi cei care nu si-au dorit asta. in mod previzibil, initiativa eliminarii pensiilor speciale a suparat multi oameni, mai ales oficiali din cadrul anumitor partide politice. Desi legea a trecut, iar unul .

DUPA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )