Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre masini electrice: cate sunt in Romania

Playtech Playtech,
Adevarul despre masini electrice: cate sunt in Romania

Bucurestenii par sa inteleaga mai bine importanta masinilor electrice pentru viitorul tarii noastre. Din 2012 si pana in prezent, cateva sute de masini electrice au primit Cartea de Identitate a Autovehicului. Mai mult de jumatate dintre acestea se afla in capitala Romaniei. Potrivit datelor furnizate de RAR, din2012 si pana in prezent, 562 de masini []. continuă pe Playtech

in sfarsit s-a aflat ADEVARUL despre Andreea Esca: Informatiile sunt ULUITOARE, depasesc orice imaginatie...

Firma Andreei Esca, axata pe productia cinematografica, video si programe de televiziune, a atins cifre record. Profitul realizat anul trecut a fost de 525. 706 lei, cel mai mare din ultimii ani, arata datele de la.

Renault investeste un miliard de euro in masini electrice: francezii vor dubla productia lui Zoe si pregatesc noi modele electrice

Renault a anuntat un plan de investitii care vizeaza dublarea productiei lui Zoe, dezvoltarea de noi modele electrice pe o platforma comuna cu Nissan si triplarea productiei de motoare electrice.

Adevarul despre ultimul iubit al Innei: Are sotie si copil! (FOTO)

John Perez este, oficial, ultimul iubit al Innei, scrie Libertatea. Cantareata nu vorbeste niciodata despre viata sa personala, dar despre ea si fotograful american s-a tot vorbit. E si normal ca Inna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )