Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Antena3 Antena3,
Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Multi romani se intreaba in aceste zile daca noul coronavirus are o varianta mai blanda si una agresiva, in contextul evolutiei diferite, de la caz la caz, a bolii cu COVID 19. continuă pe Antena3

Boris Johnson, despre lupta cu noul coronavirus: Trebuie sa actionam ca orice guvern pe vreme de razboi

Boris Johnson a declarat marti seara intr-o conferinta de presaca Marea Britanie trebuie sa opreasca raspandirea noului coronavirus intr-un punct in care sa nu copleseasca sistemul public de.

Sefii unei firme cu 3.000 de salariati din Iasi, acuzati ca pun in pericol viata angajatilor. Oamenii se tem ca vor fi infectati cu noul coronavirus

Una dintre cele mai mari companii din zona Moldovei este acuzata ca pune in pericol viata salariatilor. Angajatii se tem ca numarul mare de persoane cu care intra in contact zilnic, prin intermediul locului de munca, le creste riscul de infectie cu noul coronavirus.

Idris Elba, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte actorul britanic

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 47 de ani, a anuntat luni, pe Twitter, ca este infectat cu noul coronavirus.

Un roman infectat cu noul coronavirus s-a imbarcat intr-un avion cu alti 60 de pasageri. El avea documente din Spania care atestau ca a contractat virusul

Un roman infectat cu noul coronavirus care nu a respectat recomandarile autoritatilor spaniole de a ramane 14 zile in autoizolare a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni si transportat cu izoleta la Institutul Matei Bals. in ciuda faptului ca era confirmat pozitiv, romanul s-a imbarcat in avion la Madrid, cu alti 60 de pasageri.

Cum sunt sfatuiti varstnicii din Marea Britanie sa lupte cu noul coronavirus: Mic dejun englezesc si exercitii fizice cu tigai

Un aport crescut de proteine, mai multa vitamina D din lactate, fibre din cereale si vitamina C din fructe congelate sunt sfaturile pe care nutritionistii britanici le dau englezilor, pe fondul masurilor anuntate de premierul Boris Johnson, printre care si aceea ca persoanele varstnice sa se autoizoleze la domiciliu cateva luni, deoarece sunt o grupa vulnerabila la infectarea cu noul coronavirus.

Alegerile primare in Ohio, suspendate in ultimul moment, din cauza urgentei sanitare cauzate de noul coronavirus

Guvernatorul statului Ohio a anuntat cu doar cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare amanarea alegerilor primare, evocand urganta sanitara cauzata de noul coronavirus, o premiera in lunga cursa a investirii democrate, dominata de Joe Biden, impotriva lui Bernie Sanders, relateaza AFP.

Maternitatea Bucur de la Spitalul Sf.Ioan va prelua eventualele femei gravide infectate cu noul coronavirus

Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus, potrivit unei informari emisa de Grupul de Comunicare Strategica.

Presedintele Braziliei ignora sfaturile medicilor in legatura cu noul coronavirus si face selfieuri cu sustinatorii sai

Simpatizanti ai presedintelui brazilian Jair Bolsonaro au ignorat duminica avertismentele autoritatilor in legatura cu noul coronavirus si au defilat in principalele orase ale tarii, acuzand Parlamentul si justitia ca-i pun bete in roate liderului lor de extrema dreapta, transmite AFP.

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, toate de import

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dar pentru prima oara de la declansarea epidemiei, acestea provin de la persoane venind din strainatate, relateaza AFP.

Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv cu noul coronavirus

In contextul in care criza provocata de noul coronavirus a scapat de sub control in Italia, Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu COVID-19. Este vorba de Blaise.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )