Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adevarul despre noul iubit al Andreei Balan! A crescut la orfelinat!

ADPM ADPM,
Adevarul despre noul iubit al Andreei Balan! A crescut la orfelinat!

Michael, noul iubit de origine americana al Andreei Balan, nu este un barbat instarit. Nu are averi, lucreaza ca puscas matin in armata americana, iar in copilarie a crescut la un orfelinat. Iata cateva detalii interesante despre trecutul misteriosului partener al artistei din Romania. continuă pe ADPM

Drama nestiuta a iubitului Andreei Balan! Michael a crescut la orfelinat!

Michael, noul iubit de origine americana al Andreei Balan, nu este un barbat instarit. Nu are averi, lucreaza ca puscas.

Ce are in comun iubitul Andreei Balan cu Pitbull, Usher si Christina Aguilera! Michael mi-a dat dragoste, mi-a redat universul fericirii Afla ce dezvaluiri emotionante a facut artista despre iubitul american!

Andreea Balan este in culmea fericirii de cand tanarul Michael a aparut in viata sa. Povestea lor de dragoste a.

Cine este noul iubit al Monicai Birladeanu

Monica Birladeanu este implicata de aproape un an intr-o noua relatie, dupa despartirea de producatorul de film Bobby Paunescu. Noul partener al actritei este fotograf, regizor, cel care a lansat o cunoscuta publicatie de moda. Iata despre cine este vorba.

O marturie exceptionala: Adevarul despre Tamadau

Ura a fost ingredientul psihosocial al comunismului. Cine nu intelege acest lucru nu intelege nimic din ce s-a petrecut in secolul XX. Nu orice fel de ura, ci una imbibata de ideologie. O ura de tip nou, asemeni omului nou care o practica isteric si maniacal la porunca partidului de tip nou. Public aici o marturie exceptionala despre onoare in vremuri cand domnea dezonoarea. Tamadaul a fost, intr-adevar, pretextul construit de organele proto-securiste pentru anihilarea principalului partid al opozitiei democratice romanesti. Un regim intemeiat pe minciuna, teroare si conspiratii a recurs, asemeni nazistilor, la o provocare absoluta. Textul doamnei Lia Lazar-Gherasim, fiica fruntasului PNT Ilie Lazar, lumineaza una din paginile decisive si tragice ale istoriei romanesti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )