Libnet.ro
UNICEF

22:15

ADEVARUL despre NUNTA CU SCANDAL din emisiunea FERMA de la PRO TV: Da, adevarul este cu totul ALTUL!

B1 B1,
ADEVARUL despre NUNTA CU SCANDAL din emisiunea FERMA de la PRO TV: Da, adevarul este cu totul ALTUL!

Florin Pastrama a cerut-o de sotie pe Brigitte Sfat, intr-una din editiile show-ului Ferma, difuzat de Pro TV. Florin si-a aniversat ziua de nastere alaturi de ceilalti concurenti, dar si de femeia ca. continuă pe B1

Adevarul despre lilieci. Daca un prieten se teme ca o sa se bage in parul lui, sa8208;i explicam ca acest lucru nu este posibil

In Romania se gasesc unele dintre cele mai mari colonii de lilieci din Europa, care numara aproximativ 100. Liliacul urias de amurg este cea mai mare specie de liliac din Romania, anvergura aripilor sale depasind jumatate de metru.

SCANDAL URIAS la emisiunea Ferma de la Pro TV: Incredibil, e vorba de o suma foarte mare de bani!

Sezonul din acest an al emisiunii Ferma a fost unul plin de scandaluri intre concurenti. Iar cele mai multe certuri au pornit de la nominalizarile la duel. Explicatia pentru toate aceste controverse.

BOMBA BOMBELOR: S-a aflat cine a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV! El l-a batut in finala pe Catalin Morosanu si a castigat 50.000 de euro!

S-a aflat cine este marele castigator al show-ului Ferma, chiar daca la TV emisiunea inca ruleaza! DOLIU LA PRO TV! ANUNT SOC DESPRE PAVEL BARTOS! DIN PACATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMA!IMAGINI DE LA LOCUL.

VIDEO Dezastru ecologic reclamat in parcul natural unde se filmeaza emisiunea Ferma: O padure seculara de 3.700 de hectare a disparut complet

Activistii de mediu de la Agent Green acuza RNP Romsilva, respectiv administratia Parcului National Semenic ca vor sa distruga un traseu turistic pentru a-l transforma in drum pentru utilajele forestiere. Agent Green cere interventia Ministerului Mediului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )