Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul despre oamenii cu ochi albastri. Prezinta risc pentru cea mai netratata boala din Romania!

Antena3 Antena3,
Adevarul despre oamenii cu ochi albastri. Prezinta risc pentru cea mai netratata boala din Romania!

Europenii cu ochi de culoare deschisa - albastri, verzi sau gri - prezinta un risc mai mare de a deveni dependenti de alcool in comparatie cu persoanele cu ochi de culori inchise negri sau caprui) - studiu. continuă pe Antena3

Adevarul despre caderea nervoasa a lui Kanye West: Kim a incercat sa ma interneze la nebuni!

Kanye West si-a anuntat candidatura la presedintia Statelor Unite. Dupa acest moment a urmat, insa, potopul. O adevarata cadere nervoasa documentata din plin pe social media, cu numeroase postari incoerente pe Twitter, lucru care i-a facut pe fanii rapperului sa se ingrijoreze pentru sanatatea mintala a acestuia.

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

EXCLUSIV Ce se intampla astazi cu contele englez care a fost iubitul Adelinei Pestritu. Adevarul despre relatia lor

Pe cand avea 19 ani si lucra ca dansatoare intr-un club din Ibiza, Adelina Pestritu a avut o relatie cu unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, Olaf Walter Hennig, un controversat om de afaceri din Cape Town. Playtech. ro a aflat care a fost, in realitate, legatura dintre cei doi. Adelina Pestritu a lucrat .

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )