Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul despre PENSIILE SPECIALE: Anunt de ULTIM moment facut de Casa Nationala de Pensii Publice

B1 B1,
Adevarul despre PENSIILE SPECIALE: Anunt de ULTIM moment facut de Casa Nationala de Pensii Publice

Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii mai 2019, de 9. 303 persoane, in crestere cu 14 persoane fata de luna precedenta, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP),. continuă pe B1

FLORIN CITU (PNL): Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale

Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale, pentru ca nu vrea sa-si puna in cap Curtea de Conturi, militarii, magistratii si colegii parlamentari, declara la RFI senatorul PNL Florin Citu. Asta dupa ce ministrul de Finante a anuntat la Romania TV ca va propune un pachet de masuri care va reglementa inclusiv pensiile speciale. Florin Citu mai spune ca sistemul de pensii din Romania este falimentar.

Eugen Teodorovici a pus tunurile pe pensiile speciale

Ministerul Finantelor Publice va prezenta Guvernului un pachet de masuri care va reglementa inclusiv situatia pensiilor speciale, menirea acestuia fiind de a asigura o mai eficienta cheltuire a banului public, a declarat miercuri la Romania TV Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Teodorovici: Pensiile speciale vor fi incluse intr-un pachet de masuri ce va fi discutat in prealabil in Guvern si corelat cu rectificarea bugetara

Pensiile speciale vor fi incluse intr-un pachet de masuri privind modul in care banul public sa fie cat mai bine cheltuit, care va fi discutat in prealabil in Guvern si Coalitie si care trebuie corelat cu rectificarea bugetara, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Cum vrea Guvernul sa acopere gaura din buget: impozitarea progresiva a pensiilor speciale.

Tenisul romanesc, in alerta: Anunt de ULTIM moment despre Simona HALEP!

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a.

Adevarul despre starea lui Mihai Constantinescu. Monica Pop l-a vizitat la spital

Monica Pop l-a vizitat pe pe artistul Mihai Constantinescu, aflat inca in coma la spital, si a dat ultimele detalii despre starea acestuia, in urma zvonurilor, cum ca el nu este ingrijit corespunzator de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )