Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre problemele de sanatate ale lui Filip Cioc, de la Romanii au talent. Ce spun parintii sai

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre problemele de sanatate ale lui Filip Cioc, de la Romanii au talent. Ce spun parintii sai

La doar 10 ani, Filip Cioc a cucerit o intreaga tara cu vocea sa la Romanii au talent, in prima editie a sezonului 11, dar si cu povestea lui. in urma cu cinci ani a mai particpat si la Next Star, emisiunea prezentata de Dan Negru, avand acelasi impact. continuă pe Adevărul

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

EXCLUSIV Mircea Dinescu, adevarul despre plecarea din TVR. Cati bani castiga pentru emisiune

Mircea Dinescu 70 de ani), gazda emisiunii Politica si delicateturi TVR 1) a decis sa spuna adio! postului public de televiziune si sa revina in lumea afacerilor private. Am renuntat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie ma voi muta la Prima TV, dar pana atunci imi voi lua .

Vali Vijelie, adevarul despre cantarea din Zanzibar. E ireal ce au facut femeile cand a scos teancuri de bani

Vali Vijelie a mutat manelele de la Mamaia pe plaja din Zanzibar in ianuarie. Cum in Romania la acea vreme show-urile cu manele si nu numai erau interzise, cantaretul a gasit locul potrivit pentru a-si exercita talentul. A facut chef de chef cu bastinasii, a ridicat la dans mulatrele, iar toti turistii de pe plaja .

Halep, intrebata despre problemele ei la spate: Simona a explicat exact cum stau lucrurile

In conditiile in care s-a inscris si la proba de dublu de la Australian Open, constanteanca de 29 de ani va fi solicitata la maximum, incepand de miercuri, cand va avea zile si cu cate doua partide.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,6403 seconds )