Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADEVARUL despre relatia dintre ANDREEA ESCA si ALEXANDRE ERAM: A facut eforturi uriase...

B1 B1,
ADEVARUL despre relatia dintre ANDREEA ESCA si ALEXANDRE ERAM: A facut eforturi uriase...

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Andreea Esca marturisea ca a pus la cale numeroase strategii pentru a atrage atentia lui Alexandre Eram, care, la acea vreme, era implicat intr-o. continuă pe B1

ULUITOR! Detalii picante din relatia dintre Andreea Marin si IUBITUL TINEREL...

Celebra prezentatoare TV Andreea Marin a oferit detalii inedite despre relatia pe care o are cu iubitul ei, prezentand calitatile pe care iubitul ei le are, vedeta n-a stat pe ganduri si le-a enumerat pe.

ACUM TOTUL E CLAR: Adevarul despre RELATIA SECRETA dintre STEFAN BANICA JR si o membra a trupei ASIA...

Putini stiu ca Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari. Fosta cantareata a dezvaluit cum decurge relatia dintre cei doi. Sorana a marturisit ca desi.

Pana la urma S-A AFLAT, e vorba de bani: Ce se intampla cu relatia dintre ANDREEA MARIN si ACTUALUL IUBIT...

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu, a dat lovitura! Sumele in jurul carora se invarte venitul sau lunar depasesc orice imaginatie, iar oamenii de rand doar viseaza la un asemenea salariu. in.

Ce se intampla cu ANDREEA ESCA in fiecare dimineata: Fanii de abia acum au aflat asta...

Andreea Esca a dezvaluit recent ca s-a bucurat mereu de sprijinul parintilor care au ajutat-o enorm la inceputurile carierei in televiziune. Vedeta a povestit ca tatal ei in varsta de 80 de ani, care.

Andreea Esca, lasata cu GURA CASCATA! Ce a PUTUT sa-i faca fiul ei. TOATA lumea a VAZUT (FOTO)

Plecati in Italia, Andreea Esca si sotul ei s-au imbracat cu tricouri facute cadou de fiul lor, Aris. Iar mesajele de pe tricourisunt deosebite: Te iubesc, tata! si Te iubesc,.

Imagini INTERZISE MINORILOR! Mario Fresh si Alexia, surprinsi in ipostaze FIERBINTI. Andreea Esca... (FOTO)

Dupa ce a scapat de emotia Bacalaureatului, Mario Fresh s-a relaxat impreuna cu iubita sa, Alexia Eram, la mare. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre: in timp ce Mario Fresh isi tine strans iubita.

ANUNTUL cutremurator facut de Andreea Esca despre fiica ei: E TERIFIATA...

Andreei Esca a vorbit despre emotiile cu care s-a confruntat fiica sa, Alexia, in timpul examenelor de bacalaureat si despre plecare acesteia la facultate, in Anglia. Nu ca este stresata, este terifiata,.

ANUNT SOCANT facut de indragita ANDREEA ESCA: E terifiata...

Andreei Esca a vorbit despre emotiile cu care s-a confruntat fiica sa, Alexia, in timpul examenelor de bacalaureat si despre plecare acesteia la facultate, in Anglia. Nu ca este stresata, este terifiata,.

Adevarul despre VIOLENTA din casniciile lui STEFAN BANICA Jr: Vedetele rup tacerea...

Stefan Banica JR. a marturisit recent ca a fost foarte afectat atunci cand a fost acuzat in presa de violenta in relatia pe care a avut-o cu fosta prezentatoare Cristina Topescu. in anii 90, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )