Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul despre relatia dintre Printesa imobiliarelor si fiul unui miliardar cunoscut! E suparare mare in familia Uzunov!

Antena3 Antena3,
Adevarul despre relatia dintre Printesa imobiliarelor si fiul unui miliardar cunoscut! E suparare mare in familia Uzunov!

Cand dragostea arde. nimic nu poate sta in cale! Asta spune si Printesa imobiliarelor alaturi de noul iubit, fiul unui cunoscut afacerist miliardar. S-au cuplat si totul parea sa mearga ca pe roate, insa. continuă pe Antena3

Adevarul despre RELATIA dintre IULIA ALBU si actorul MIHAI BENDEAC: Chiar si GAINA a ramas muta de uimire...

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca nu se fereste sa spuna ce crede, indiferent pe cine critica. De aceasta data, nici actorul Mihai Bendeac nu a scapat de comentariile acide ale Iuliei, noteaza.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Italiei: Am discutat despre relatia economica; asteptam noi investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relatia economica dintre cele doua tari, precizand ca Romania este o piata foarte atractiva pentru.

Interviu exclusiv! Totul despre una dintre legendele handbalului feminin romanesc, Narcisa Lecusanu!

Imi doresc sa construiesc un institut pentru reconversia profesionala a sportivilor. De ce asta? Pentru ca acestia nu pot iesi la pensie odata cu retragerea din activitatea sportiva. Ba din contra. [au] abilitati extraordinare care pot fi benefice pe piata muncii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )