Libnet.ro
UNICEF

17:01

Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Simina si Whats Up au avut parte de cateva evenimente nefericite de-a lungul casniciei lor. Din nefericire, Whatss Up nu este la prima abatere, pentru ca el a batut-o crunt pe fosta sotie in urma cu cinci ani. Cum a fost relatia dintre Simina si Whats Up? Whats Up a ajuns in atentia presei din . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale.

Iliescu rupe tacerea in limba rusa: PSD functioneaza doar ca instrument de putere. Ce spune despre relatia Romaniei cu Rusia

Tacut cu presa din Romania, Ion Iliescu a oferit un amplu interviu agentiei de presa TASS din Rusia in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana. Fostul presedinte vorbeste despre Decembrie 1989, despre situatia din PSD si despre relatiile dintre Bucuresti si Moscova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )