Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adevarul despre relatiile intime din timpul postului. Preot: Relatiile intime sunt permise martea, joia si sambata

Antena3 Antena3,
Adevarul despre relatiile intime din timpul postului. Preot: Relatiile intime sunt permise martea, joia si sambata

Preotii Bisericii Ortdoxe Romane demonteaza mitul abstinentei absolute in timpul postului. Relatiile intime sunt permise martea, joia si sambata, dar numai intre cei legati prin taina cununiei. Cei. continuă pe Antena3

De-a viata ascunselea. Rodica Popescu Bitanescu, despre provocarile din timpul filmarilor: Am sarit in Dunare, desi nu inot bine

Actrita Rodica Popescu Bitanescu a vorbit in emisiunea De-a viata ascunselea, despre provocarile pe care le-a avut in timpul diferitelor filmari. Lumea crede ca eu sunt un om extraordinar de.

Medicul Mihaela Bilic, adevarul despre fructe: Consumul excesiv ingrasa la fel ca alcoolul

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a vorbit, duminica, la Antena 3, despre cat de des trebuie sa consumam fructe, dar si despre sucul de fructe pe care il consuma tot mai multe persoane. Mihaela Bilic a.

Andreea Berecleanu, adevarul despre operatiile estetice

Andreea Berecleanu vorbeste despre felul in care priveste frumusetea, dar si despre ce o ajuta sa-si mentina starea de bine. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, are o forma.

FLOAREA-DE-COLT. Adevarul despre FLOAREA-DE-COLT! De ce nu ai voie sa o rupi

Planta este lanat-tomentoasa, inalta de 5 20 cm, cu inflorescente compuse din capitule, inconjurate de numeroase bractee lungi, alb - argintii, lanos - paroase. Google celebreaza.

Adevarul despre pensia Mariei Basescu. Lucrul mai putin stiut depre fosta Prima Doamna

Intr-un interviu mai vechi, Maria Basescu declara ca a lucrat in turism, insa din 1980 a devenit casnica. De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turis.

ADEVARUL despre impacarea dintre Brigitte si Ilie NASTASE: Are PROBLEME CU INIMA si i-au fost descoperite niste TUMORI

Suferintele din familie i-ar putea aduce din nou impreuna pe Brigitte si Ilie Nastase, in conditiile in care mama brunetei, dar si sora mai mare a lui Ilie Nastase sunt grav bolnave . Sanda Szeifert, mama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )