Libnet.ro
UNICEF

15:30

Adevarul despre uleiul de masline din magazine

Antena3 Antena3,
Adevarul despre uleiul de masline din magazine

In teorie, Grecia ar trebui sa fie o superputere a uleiului de masline. Nu este doar cel de-al treilea cel mai mare producator din lume, dar un procent neobisnuit de mare din uleiul sau este de cel mai inalt. continuă pe Antena3

Reactia lui Barna, dupa ce Rise Project a anuntat ca publica Adevarul despre Dan Barna

Candidatul la presedintie al USR - PLUS Dan Barna precizeaza, dupa ce Rise Project a anuntat ca publca Adevarul despre Dan Barna, ca acestia au investigat proiecte pe care le-a desfasurat in perioada anterioara intrarii in politica. si care nu au rezistat, el spunand ca a contribuit la reusita a zeci de proiecte si ca a ajutat autoritati publice si ONG-uri sa acceseze fonduri.

Adevarul despre Dan Barna. Candidatul USR la prezidentiale, serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

De ce vestea despre fabrica Volkswagen din Romania e doar praf in ochi

In doar 24 de ore s-au intamplat doua lucruri: vestea despre fabrica Volkswagen din Romania si vestea despre cum compania germana nu mai vrea Turcia. Si cele doua sunt legate. Dacia are.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie site-ul de investigatii Rise Project intr-un material in care se mai afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Rise Project anunta un articol de investigatie cu Adevarul despre Dan Barna Reactia liderului USR

Nu am nimic de ascuns, spune Dan Barna, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat pe Facebook ca urmeaza sa publice un articol de investigatie despre candidatul USR-Plus la presedintie.

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Gigi Becali spune ca ar putea afla tot adevarul de la Gheorghe Dinca despre crimele pe care a pus ca le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan si trei ore de stat singur cu inculpatul. Nu putem sa.

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Ministrul de Externe, despre alegerile prezidentiale din diaspora: Desfasurarea procesului de vot in strainatate, in acest moment, este de 122 milioane de lei

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a adresat o scrisoare liderilor partidelor politice din Romania in care arata ca in diaspora resursa umana disponibila pe plan local este una limitata pentru alegerile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )