Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre Valentina Pelinel a iesit la IVEALA! Cristi Borcea a ramas MASCA! Este SOC in lumea mondena

B1 B1,
Adevarul despre Valentina Pelinel a iesit la IVEALA! Cristi Borcea a ramas MASCA! Este SOC in lumea mondena

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit parintii fericiti ai unei perechi de gemeni pe 1 martie, dar inca sunt despartiti din cauza ca fostul actionar de la Dinamo este in inchisoare. continuă pe B1

Dupa 3 luni de inchisoare, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat

Condamnat definitiv, in luna februarie, la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat dupa doar 3 luni de puscarie. Tribunalul Bucuresti este asteptat sa pronunte joi o decizie definitiva dupa ce, acum 2 luni, instanta a respins cererea de liberare conditionata a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti.

VESTEA a doborat-o pe VALENTINA PELINEL! Ce s-a intamplat cu CRISTI BORCEA in spatele gratiilor! Asta e prea de TOT

Cristi Borcea a primit o veste trista din partea magistratilor! Fostului finantator al lui Dinamo i-a fost respinsa cererea de eliberare conditionata, relateaza Stirescu.

Vesti proaste pentru Cristi Borcea: ce a decis Tribunalul Bucuresti in legatura cu cererea de eliberare conditionata

Fostul finantator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare pe 8 februarie, cand a fost condamnat, alaturi de Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta. Avocatii sai au depus o cerere de eliberare conditionata, aratand ca Borcea s-a comportat exemplar si ar vrea sa fie eliberat. Cristi Borcea [] .

Cristi Borcea ramane in penitenciar. Tribunalul Bucuresti i-a respins definitiv cererea de eliberare conditionata

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv joi cererea fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova. Tribunalul a respins contestatia depusa de.

Cristi Borcea ar putea fi eliberat joi din Penitenciarul Jilava

Cristian Borcea a cerut, joi, Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat aproape patru luni din pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul.

Descoperiti. Un specialist in securitate cibernetica, adevarul despre fake news

Un specialist in securitate cibernetica a dialogat sambata cu Andreea Sava, la Descoperiti, despre cum se propaga informatiile false pe internet si cat de usor este sa manipulezi masele. Citeste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )