Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul a iesit la iveala: Totul despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o celebra artista!

B1 B1,
Adevarul a iesit la iveala: Totul despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o celebra artista!

Stefan Banica Jr. are o verisoara la fel de celebra ca el. Esre vorba despre Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA. intr-un interviu, artista a marturisit ca se intelege foarte. continuă pe B1

Totul despre casatoria Ginei Pistol cu Smiley: Consider ca in viata nimic nu e intamplator!

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondena. Pana acum, cei doi nu au vorbit niciodata deschis despre relatia lor, insa au fost surprinsi de multe ori impreuna, fie.

Pana la urma au RECUNOSCUT! Catalin Maruta spune ADEVARUL despre relatia cu Andra: ORGOLIILE intr-un cuplu...

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu extrem de pupular. Si daca aparent relatia dintre ei ar putea fi greu de pastrat, de vreme ce ambii sunt vedete, in realitate, ei duc o viata la fel ca orice alt cu.

Mihaela Radulescu despre ROMANTISMUL lui Felix Baumgartner: M-a scos la o SHAORMA in Elvetia! DEZVALUIRI despre relatia cu de toate...

Mihaela Radulescu a facut dezvaluiri despre relatia ei de peste 3 ani cu austriacul Felix Baumgartner, scrie Libertatea. Vedeta a povestit la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, ca una dintre ideile romantice.

Logodnicul Elenei Udrea, declaratii in premiera! Ce spune despre relatia la distanta

Logodnicului Elenei Udrea a vorbit la Antena Stars despre sarcina blondei si intoarcerea acesteia in Romania. Mi-e dor de ea, usor nu este, dar provocarea unei relatii la distanta arata cat de solida.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )